Uiteigenstreek.nl

 

Eerder heb ik geblogd over zoet en lekker en de bijzondere taarten die eigenaresse Pauline maakt. Pauline is een paar maanden geleden met iets nieuws begonnen en dat wil ik ook weer even met jullie delen, namelijk de website met de naam uiteigenstreek.nl. Hierop staan de lekkerste streekproducten uit verschillende streken in Nederland. De producten kan je online kopen en dan worden ze thuisbezorgd of je kan ze afhalen in Haarlem.

uit eigen streek

"Ben je op zoek naar zoete bakmixen, gemalen door een echte molenaar, boerenkaas uit het Groene Hart, jam uit de Betuwe, gerookte knoflook of ambachtelijke chocolade? Uit eigen streek levert de parels uit eigen land gewoon bij jou thuis. Je hoeft niet meer stad en land af te reizen voor de lekkerste producten van Nederland. Dit hebben wij al voor je gedaan!"  

Op de site zijn dus de beste producten van Nederland verzameld en die kan jij via de site aanschaffen. Ik vind het echt een super leuke site en ga binnenkort 's even wat producten proberen.

uit eigen streek

Behalve deze site heeft Pauline ook de blog 'uit Pauline's keuken' en daar vind je de lekkerste recepten + foto's van dingen die Pauline heeft bereid. Zo heb ik met de kerst haar heerlijke beenham mogen proeven en ook die vind je terug op de site. Voor-, hoofd-, na- en lunchgerechten vind je hier allemaal en het is zeker het uitproberen waard.

Wat vind jij van de sites?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Haremaje - Zondag 7 oktober 2012 12:02
Heerlijk, echt die streekgerechten!