Tussendoortjes van Phoi Cai 4

 

Ondanks dat het soms voelt alsof ik niks op een dag gedaan heb, ben ik toch de hele dag druk geweest. Om deze dagen zo goed mogelijk door te komen, heb ik echt mijn tussendoortjes nodig. De ene keer pak ik ze snel tussendoor en de andere keer neem ik er even de tijd voor. Voor jullie heb ik enkele tussendoortjes uit een week vastgelegd.

tussendoortjes

♥ Maandag
We waren een ochtendje weggeweest en eenmaal thuis ploften we na een lekkere lunch op de bank. De jongste ging slapen en wij keken samen een film van Winnie the Pooh op de bank met wat lekkers. Romy was er geen fan van, dus meer voor mij.

maandag

♥ Dinsdag
In de middag moest ik werken. Tussendoor at ik deze rode pomelo en tegen het einde van de middag at ik deze koekjes en dronk ik daarbij een lekkere koffie met slagroom.

dinsdag

♥ Woensdag
Mijn favoriete fruit op dit moment! Ik eet bijna dagelijks kiwi's en vandaag nam ik er twee. Ik kan er geen genoegen van krijgen.

woensdag

♥ Donderdag
Eén van mijn favoriete koekjes van vroeger waren Mini Stars. Vorige week nam ik ze weer een keer mee en vandaag nam ik een pakje als tussendoortje. In de avond nam ik zo'n lekkere koek van BelVita met een kop thee en kon ik even ontspannen op de bank.

donderdag

♥ Vrijdag
Het was een dagje met veel rennen en weinig stilstaan. Toen Romy op de peuterspeelzaal was en Liv eindelijk sliep, trakteerde ik mezelf op dit zakje Bugles. Daarna had ik nog wat zoete trek en nam ik nog wat dropjes. De lekkerste dubbeldekkers waren als eerste op en dit waren de enige soorten die over waren.. 

vrijdag

zaterdag

♥ Zaterdag
Op zaterdag is mijn zus er de hele dag omdat ik moet werken. Tussen het werken door haal ik regelmatig wat zoets voor tijdens een zoete break. Dit keer had ik deze mini Bosschebollen. Tijdens het fruitmomentje snoepte ik dit keer mee met een nashipeer.  

zaterdag

♥ Zondag
Op verzoek van de buurman had ik mijn mango cheesecake gemaakt. Daar snoepte ik nog een stukje van, maar ik was net te laat met het maken van een foto. Het blijft zo lekker....!

zondag

Wat eet jij graag als tussendoortje?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

anillen93 - Vrijdag 30 oktober 2020 23:29
Hmm. Zou je het recept van de taart willen delen? Hij ziet er zo lekker uit!

Anoniem - Zaterdag 31 oktober 2020 12:30
Dank je wel voor het delen, Phoi Cai.

Ik zat me ineens te bedenken dat ik thuis nooit voorverpakte tussendoortjes eet. Dat deed ik alleen tijdens mijn eetstoornis. Omgekeerd doe ik dat dan wel weer: een bakje met gedroogde vruchten of nootjes kan prima mee. Eigenlijk grappig dat ik in mijn hoofd heb dat je thuis alleen grootverpakkingen hoort te gebruiken.
S - Zaterdag 31 oktober 2020 21:45
Ik doe dit dus omdat ik een pak koekjes uiteindelijk vaak half leeg weggooi omdat ze dan oud zijn geworden, aangezien ik op mezelf woon en niet elke dag alleen maar dezelfde koekjes wil eten. Ik koop dus ook altijd óf kleine verpakkingen of voorverpakte dingen die toch wel goed blijven