Tussendoortjes van Daphne 2

 

Let's snack! Trek tussendoor geeft echt aan hoe belangrijk een tussendoortje is. Geen dikmaker, geen overbodige luxe, maar echt iets wat je lichaam nodig heeft. Ik neem je graag weer mee tijdens mijn dagelijkse trek-, snack -en smulmomenten. Hopelijk kan het je motiveren en inspireren!

♥ Maandag
Ik was vandaag aan het werk in Amsterdam. Hier zit een koffiebar die de allerlekkerste vijgencake heeft die ik ooit heb gegeten. Ik laat geen kans onbenut om hier even langs te gaan als ik in de buurt ben. Als ik iets echt heel lekker vind, maakt de tijd me ook niet uit. s' Ochtends, 's middags, 's avonds; elk moment is dan perfect om er lekker van te genieten. 

♥ Dinsdag
Bij gebrek aan repen thuis ren ik voordat ik naar werk ga nog even langs de supermarkt. Deze lijkt me wel wat! Hij was overigens heel erg lekker. Een beetje kleverig, maar daar hou ik wel van! 

♥ Woensdag
Je hebt mijn nieuwe verslaving misschien wel meegekregen: Humble&Crumble. Een bedrijf dat fantastische koeken maakt, die je alleen kan bestellen en dus bij je thuis worden bezorgd. Je kunt ze zo uit de koelkast eten of, voor extra verrukkelijkheid, ze even in de oven doen. Vandaag was het tijd voor de chocolate chip variant. 

♥ Donderdag
Ik werk deze ochtend bij mijn moeder thuis. Ook al zijn we allebei hard aan het werk aan de keukentafel, het is toch gezellig om zo de dag door te brengen. Hierbij trakteren we onszelf graag tussendoor op iets lekkers! Vandaag een Bossche Bol. Iets wat ik normaal echt alleen op verjaardagen eet, maar niet zo snel zelf zou kopen voor tussendoor. Terwijl dat natuurlijk prima kan, een lekker stuk gebak of taart tussendoor. Maakt de dag extra feestelijk!

♥ Vrijdag
Onderweg terug van werk; trek, maar voorlopig nog geen avondmaaltijd in zicht. Gelukkig had ik deze lekkere koek nog! Via een gewelige Too Good To Go-vangst, had ik wat heerlijke koeken en cakes voor een kleine prijs opgehaald. Dan zijn ze de volgende dag wel echt het beste om uiterlijk te eten. Deze was met cranberry en witte chocolade. Mmmm!

♥ Zaterdag
Tijdens een festival moet er ook goed gesnackt worden tussendoor. Gelukkig zit je daar met al die foodtrucks wel goed! Zelf vind ik het heerlijk om wat vaker hapjes te halen, omdat er ook zo veel keuze is. Er staat overigens altijd wel een Vietnamese foodtruck, met springrolls en loempia's. Dat is echt perfect om tussen het dansen door even mee op te laden. 

♥ Zondag
Pyjama dag is het vandaag! Een dagje thuis, niet te veel doen en een lekker snack palet voor mezelf maken. Tijdens deze dagen gaat het eten sowieso wat meer op gevoel. Dus wat vaker kleine hapjes dan de standaard grote maaltijden. Gewoon omdat er iets meer tijd voor is.

Wat snack jij het liefst?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Saskia - Zaterdag 21 september 2019 10:26
Leuk om te zien!

Ik snack voornamelijk fruit, maiswafels vind ik ook echt lekker en natuurlijk chocola, koek en chips :)
puck - Zaterdag 21 september 2019 12:10
leuk . ik eet op dit moment crackers tussendoor omdat ik niks anders lekkers nog durf. ik doe wel iedere zondag een uitdaging. vind het leuk om te zien. kan ik ideetjes op doen
Anoniem - Zaterdag 21 september 2019 15:35
Oeh een Bossche bol zou ik wel weer willen durven! Zo lekker maar al jaren niet meer gehad!
Anoniem - Zaterdag 21 september 2019 18:36
Leuk dat je dat aandurft! wanneer ga je het doen?
Anoniem - Zaterdag 21 september 2019 16:45
Heel motiverend!
Tiger-Lily - Zaterdag 21 september 2019 20:12
Ik snack het liefste een handje chips of popcorn.
Maar ook verse bladerdeeg hapjes uit de oven doen het hier goed.
xchanel - Maandag 23 september 2019 16:51
Ik snack op het werk het liefst nootjes, fruit of een koekje. Echter, als ik tv kijk in bed snack ik het liefst chips zo uit de zak of een stuk chocolade en als er uitgedeeld wordt op het werk eet ik gewoon taart of wat er is. Rijstwafels met notenpasta en banaan doen het ook goed. Ik eet geen dagen achter elkaar hetzelfde tussendoortje, maar varieer enorm.
a. - Woensdag 25 september 2019 10:56
Wat een lekkere dingen! Ik bkijf tussendoortjes erg moeilijk vinden.Om het DOEN niet zozeer om wat het IS!