Tony's Melk Pompoenpit Cranberry Review

 

Er ligt weer een nieuwe Tony's Chocolonely chocoladereep in de winkel in de smaak Melk Cranberry Pompoen. Ik kan echt genieten van Tony's, dus deze nieuwe smaak wilde ik graag testen. Het gaat om een estafettereep, een tijdelijke reep die over zes maanden het stokje overdraagt aan een andere seizoensmaak. De chocoladereep is het komende halfjaar verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Al eerder proefde we een estafettereep van Tony’s in de smaak Melk Passievrucht Yoghurt. Deze vonden we lekker, maar de smaken kwamen niet heel sterk naar terug. Ik ben benieuwd of het bij deze chocoladereep anders is.

Lotte met Tony's

♥ Pompoen
Pompoenpitjes zijn wat nootachtig van smaak en horen echt bij de herfst. In de chocoladereep proef ik de pitjes niet zo heel goed terug, maar je merkt wel dat ze er zijn en je kunt ze ook goed zien zitten. De pitjes maken de chocolade wel crunchy, doordat ze geroosterd zijn. Het kruimelt alleen wel een beetje.

♥ Cranberry
In de reep zitten stukjes friszure cranberry. Dit vind ik lekker smaken in combinatie met de zoete melkchocolade. Je proeft de cranberry ook echt goed, doordat de smaak zo contrasteert met de zoete chocolade.

Tony's Melk Poppoenpit Cranberry

 

♥ Melkchocolade
De chocolade zelf smaakt gewoon naar de klassieke Tony's melkchocolade. Die vind ik altijd wel lekker en past qua smaak ook eigenlijk overal bij.

♥ 100% Slaafvrij
De cacao van Tony's Chocolonely chocolade is 100% slaafvrij. Dit betekent dat Tony's precies weet welke boeren cacaobonen leveren voor de repen. De boeren krijgen een salaris boven de armoedegrens.

Al met al vind ik het een smakelijke chocoladereep, al proef je de pompoenpitjes niet heel duidelijk. De cranberry vind ik een lekkere frisse toevoeging. De chocoladereep kost € 3.19, dat is iets duurder dan de Tony's repen die vast in het assortiment zitten, maar het proberen waard.

Ga jij Tony's Melk Pompoenpit Cranberry proberen?


Lotte zal zich binnenkort in een blog aan je voorstellen. Is er een nieuw product waar jij graag een review van zou zien op Proud2Bme, laat dit dan even weten in de reacties.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anti - Maandag 4 december 2017 11:30
Leuk artikel, wel voorzichtig met 100% slaafvrij, want dat is ie namelijk niet. Tony''s erkend dat het heel meilijk is iets honderd procent slaafvrij te krijgen en zegt daarom ook ''op weg'' naar honderd procent slaafvrij te zijn ;)
aloe - Maandag 4 december 2017 12:09
mmm lekker zeg. welkom lotte!
Black Tiger - Maandag 4 december 2017 13:26
Anne-Maria - Maandag 4 december 2017 13:27
Oeh, ik ben groot fan van Tony's. Deze reep heb ik ook klaarliggen om te proberen, ben heel benieuwd.
Welkom Lotte! Ik hoop dat je je plekje gaat vinden hier op Proud. Ik kijk uit naar je 'voorstelblog' :). Succes nog met het afronden van je studie! ♥
Stellar - Maandag 4 december 2017 15:02
ben je nieuw? ik hoop dat je je nog even voorstelt, wat je doet en hoe oud je bent etc.
Redactie Proud2Bme - Maandag 4 december 2017 15:06
Er staat onderaan de blog dat Lotte zich binnenkort zal voorstellen :)
starchild - Maandag 4 december 2017 15:07
Lees onderin de blog
T - Maandag 4 december 2017 16:01
Super blij met dit artikel, twijfelde gisteren nog of ik hem wilde kopen!!
muus83 - Maandag 4 december 2017 19:44
Hoi Lotte, welkom bij proud! Thnx voor je review, hij lijkt me héérlijk. Deze uitdaging komt voor mij allen nog iets te vroeg, maar hij is er een half jaar. Dus wie weet...