Tony's Chocolonely Melk Passievrucht Yoghurt

 

Tony's Chocolonely komt ieder half jaar met een estafettereep die exclusief verkrijgbaar is bij Albert Heijn. Het afgelopen half jaar was dit Puur Cranberry Anijs maar deze heeft begin mei plaats moeten maken voor Melk Passievrucht Yoghurt. Op de redactie zijn we natuurlijk sowieso al fan van de chocolade van Tony's Chocolonely en we waren ook ontzettend benieuwd naar deze nieuwe smaak. 

Ik besloot daarom om van de week naar de Albert Heijn te gaan om te kijken of deze nieuwste reep al in de schappen lag. De vorige estafettereep was inderdaad weg en ik kocht de Melk Passievrucht Yoghurt voor 3,19 euro en nam deze mee naar kantoor.

Tony's Chocolonely Melk Passievrucht Yoghurt ziet er aan de buitenkant uit zoals alle andere repen van Tony's. Ook als je de reep breekt zie je niet zoveel bijzonders, behalve wat stukjes die lijken op passievrucht of yoghurt. 

Op de redactie proefden we de chocolade en waren we het er eigenlijk over eens dat het een prima reep is, eigenlijk zoals altijd met de chocolade van Tony's. We merkten echter niet heel erg veel van de yoghurt of de passievrucht. Wel is er een zoete nasmaak wat lijkt op passievrucht, maar vooral van de yoghurt is weinig te merken. 

Al met al dus een lekkere reep, maar de smaken die erin zouden zitten, komen niet heel sterk terug, eigenlijk vooral in de nasmaak. Desalniettemin komt de chocolade hier vast wel op.

Ga jij deze estafettereep proberen?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Floor* - Vrijdag 27 mei 2016 20:16
Volgens mij ben ik echt een van de weinige mensen die Tony chocolonely niet echt bijzonder vind, ik vind de chocola een beetje gek smaken?
Maar ik lees de laatste tijd wel vaker over repen met yoghurt erin, en het maakt me eigenlijk wel nieuwsgierig!
Miekio - Vrijdag 27 mei 2016 20:23
Hij klinkt wel lekker, al kan ik niet zo snel de smaak van passievrucht bedenken. Maar melkchocolade is altijd goed.
Maan - Vrijdag 27 mei 2016 21:24
@Floor*: Ik ben ook niet zo'n Tony Chocolonely fan.. Vind de chocolade te dik? Ik hou ook niet van chocoladeletters.. ben meer van de dunne 'plakjes' chocolade.. Iets met structuurvoorkeur denk ik haha
swaggerspower - Zaterdag 28 mei 2016 08:08
Ik koop ze niet qant bij de weekbpodschappen gaat al het geld al naar nodige dingen en ik vind het erg duur om van mijn zakgeld te kopen šŸ˜‚šŸ˜‚
Flower - Zaterdag 28 mei 2016 11:40
@Floor*, @Maan,,
ik vind tony chocolonely ook niet zo bijzonder ik vind dat je de smaken bijna niet proeft die erin zitten. Als er kokos bijvoobeeld in zit proef ik dit niet eens.

J. @maan - Zaterdag 28 mei 2016 11:41
Ik herken dat ook! Ik ben niet zo'n chocolade fan behalve dat ik het lekker vind om een ijsje? XD en bijvoorbeeld Bros chocolade. Dat het ook lekker luchtig is. Dat proeft gewoon echt anders. Dus wellicht moeten ze ook een "bros" tony Chocolonely versie maken!
Maria - Zaterdag 28 mei 2016 18:45
Wat mij erg heeft geholpen om van de vreetbuien af te komen is biogene aminen-arme voeding te eten. Dus zeker geen chocolade en kaas. Daar zitten stoffen in die op je zenuwstelsel reageren, een stressreactie geven in je lichaam. Ben zoveel rustiger nu ik anders eet.
IHP2010 - Zaterdag 28 mei 2016 18:46
De nasmaak van passievrucht is hierin idd lekker, maar echt yoghurt is niet te proeven, wat ik wel jammer vind
Charlotte - Zaterdag 28 mei 2016 20:50
Deze is lekker hoor!!
ikkuh85 - Zondag 29 mei 2016 04:25
Ik vond deze wel lekker maar als ik niet zou weten dat het de smaak passievrucht yoghurt zou zijn dan had ik dat nooit geraden want ik proefde die 2 smaken ook eigenlijk niet
ikkuh85 - Zondag 29 mei 2016 04:25
Ik vond deze wel lekker maar als ik niet zou weten dat het de smaak passievrucht yoghurt zou zijn dan had ik dat nooit geraden want ik proefde die 2 smaken ook eigenlijk niet
Eclaire - Maandag 30 mei 2016 16:27
Hmmm hij is weer goed! De passievrucht proef je echt wel. De yoghurt inderdaad niet. Maar de passievrucht geeft een fris zoete smaak. Maar zoals altijd bij Tony's, subtiel. En dat is juist zo lekker :D