Review: Roggekracht Snelle Jelle

 

Op het forum werden wij door jullie getipt op een nieuwe reep van Snelle Jelle, namelijk de ‘Roggekracht’, rijkgevulde repen van rogge, noten en fruit. Die wilden wij weleens proeven! Zelf ben ik best een fan van ontbijtkoek zo nu en dan, dus ik was ontzettend benieuwd naar deze Snelle Jelle reep met rogge. Super leuk om zo nu en dan eens wat nieuws te proberen, zo blijf je toch variëren met je tussendoortjes. Ben je benieuwd naar wat ik van de Roggekracht vond? Lees dan snel verder.

Ik kocht de Snelle Jelle Roggekracht cacao & banaan en appel & kaneel bij Albert Heijn voor € 2.99 per verpakking. In een doosje zitten vier repen.

De kartonnen verpakking is mooi, maar best simpel en springt er niet echt tussenuit. De repen zijn apart verpakt en dus handig om mee te nemen als tussendoortje voor onderweg of naar school. Op de verpakking staat dat de repen rijk aan vezels zijn en vrij zijn van toegevoegde suikers. Bij de Roggekracht cacao & banaan staat er ook nog op dat de repen rijk zijn aan proteïne.

Beide repen zijn smeuig van textuur. De smaak is zoetzuur en zit ergens tussen die van roggebrood en een fruit-notenreep in. De appel & kaneel variant heeft wat meer bite dan de cacoa & banaan reep. Ik vind het een leuke, afwisselende reep die goed smaakt. De appel & kaneel variant is bij mij favoriet.

Naast de twee smaken die ik geprobeerd heb, zijn er nog twee andere varianten, namelijk Roggekracht cashew & dadel en cranberry & cashew.

 

Ga jij de nieuwe Snelle Jelle Roggekracht repen proberen?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lost girl - Woensdag 12 september 2018 10:14
Echt niet! Veel te duur voor veel te weinig eten. Daar kan je drie hele ontbijtkoeken voor kopen.
J. - Woensdag 12 september 2018 18:01
of bijna 6 pakken roggebrood (voor 0,55 euro per pak) :P wel grappig, dit was mijn eerste gedachte omdat ik veel roggebrood eet en wss eet jij dan juist regelmatig ontbijtkoek :). Conclusie is wel het zelfde!
rose - Donderdag 13 september 2018 14:05
grappig, was ook mijn eerste reactie!
Jillie - Woensdag 12 september 2018 12:00
Veel te duur inderdaad. Jammer dat zulke producten altijd zo duur zijn.
Saarki - Woensdag 12 september 2018 12:54
In het Allerhande magazine voor september zit nu een kortingsbon ;-)
D - Woensdag 12 september 2018 14:57
Je zegt de verpakking springt er niet uit, maar het is eigenlijk al belachelijk dat we veel basisvoeding in een verpakking kopen en het niet eens meer doorhebben dat het superonnatuurlijk is. Het kost ook nog eens handenvol geld aan bereiding en milieubelasting, een hele fabriek om dit te produceren. En niet iedereen gooit na gebruik het papier netjes bij het oud papier, met nog inkt erop en het plastic bij het plastic, maar dat belandt weer ergens in de sloot, drijft naar zee en zo krijg je weer meer plasticsoep. mmmmm. (Ik ben altijd cynisch over deze kleinverpakkingen.. voor tussendoor.. zo handig.)
S. - Woensdag 12 september 2018 15:58
wow, zo'n klein reepje, voor zoveel geld. Geef mij maar een normaal en betaalbaar tussendoortje. Dan maar geen superfoods etc
Janneke - Woensdag 12 september 2018 16:38
Veel te duur, en als ik eerlijk ben vind ik een handje noten of een banaan zó veel lekkerder.....
Dragonfly - Woensdag 12 september 2018 17:55
Mijn man wilde deze heel graag proberen. Wel wat prijzig, maar ach.. Hij doet er wel een tijdje mee en als hij dan iets heeft wat echt lekker is als tussendoortje.. Moet kunnen toch?
Ik - Donderdag 13 september 2018 08:09
Een keer gekocht, maar vind ze helemaal niet lekker. Smaken niet naar ontbijt koek, eerder naar naked repen (die overigens ook veel te duur zijn en niet lekker haha)
Bagus - Dinsdag 12 maart 2019 09:59
Ik heb gisteren toevallig met bonuskaart 30%korting gekocht. The taste is prima op redelijk, anders het is VEEL te DUUR in prijs kwaliteit & kwantiteit verhouding.