Review: Milka Collage

 

Onlangs kwamen we chocolade van Milka tegen die we nog niet eerder gezien hadden, namelijk Milka Collage. Deze chocolade is er in twee varianten, namelijk Framboos, hazelnoot en stukjes pure chocolade en Caramel Fudge, biscuit en stukjes pure chocolade. De repen kosten 1,19 euro per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij de Jumbo en Albert Heijn. Beide repen zijn dus gevuld met allerlei dingen wat ze net even anders maken dan gewone chocolade repen.

Als eerste probeerden we de variant met Framboos, hazelnoot en stukjes pure chocolade. De reep bestaat uit wat grotere stukken dan die je normaal ziet bij een chocoladereep. Dit komt waarschijnlijk door de vulling. Je proeft duidelijk de verschillende ingrediënten. Persoonlijk houd ik niet zo van gedroogd fruit en chocolade, ik vind die combinatie een beetje gek. Als je hier wel van houdt, dan is dit zeker een aanrader. De hazelnoot en pure chocolade vind ik wel erg lekker!

Milka collage

De andere reep, met Caramel Fudge, biscuit en pure chocolade, ziet er eigenlijk hetzelfde uit als de andere reep. Deze heeft in plaats van framboos alleen Caramel Fudge stukjes. Dit vind ik een stuk lekkerder moet ik zeggen. Ook is de combinatie met hazelnoot en pure chocolade heel goed! Deze reep vind ik dus echt een aanrader.

Milka collage

Milka collage

Ik ben benieuwd of jij deze chocoladerepen van Milka Collage al eens geprobeerd hebt. Laat het gerust weten in de reacties onder deze blog.

Welke reep lijkt jou het lekkerst?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Odette - Vrijdag 11 december 2015 19:08
Wauw die lijken me heel lekker!
s_90 - Vrijdag 11 december 2015 19:20
ik vind die met framboos net wél lekker!!
Maan - Vrijdag 11 december 2015 19:37
Oké, ik vind deze repen er echt spuuglelijk uitzien, maaaaaaar ik ben echt een doorgewinterd Milkafan :) Dus ik vermoed dat ik deze repen ook heerlijk zal vinden, want tsja er is maar één Milka.
Anoniem - Vrijdag 11 december 2015 19:53
Superleuk dat jullie af en toe producten testen! Wat ik graag nog zou zien, is wat meer informatie over de producten. Nu blijft het vaak bij "ik vind het (niet) lekker", meestal aangevuld met een "ik proef wel/niet wat erin zou moeten zitten".
Nu heeft testen altijd een smaakcomponent - en over smaak valt niet te twisten. Maar eerlijk gezegd word ik niet veel wijzer van een review zoals deze (of zoals ze tegenwoordig vaak op video staan). Wat jullie lekker vinden, vind ik misschien helemaal niet lekker. En wat jullie niet aanraden, zou ik misschien wel weer doen.
Een food review kan veel meer omvatten dan alleen een "ik vind het (niet) lekker" (om het op video vervolgens weer weg te leggen en door te gaan met het volgende) - en daar ben ik veel meer naar op zoek.
AnaMan - Vrijdag 11 december 2015 22:56
Dag Sandra,

wat ben ik blij dat jij tegenwoordig chocolade kan testen! ;)

Die ene heb ik zien liggen, met fruit. Leek me maar vies als combinatie.
Ik ga denk ik die andere weleens proberen als ik hem vind!

Dank! :)

Liefs,
AnaMan.
Hanna - Zaterdag 12 december 2015 18:25
Heb die met hazelnoot op en die is zoooo lekker! Allemaal proberen zou ik zeggen xD
hafsa - Zondag 13 december 2015 15:10
Die met hazelnoot is mijn nieuwe favoriete chocolade geworden
Jo - Woensdag 6 januari 2016 22:06
Ik vind die met framboos wel grappig qua smaak.
Anders dan anders, door een beetje een fris smaakje erbij, daar hou ik wel van.
Monique - Donderdag 14 januari 2016 20:26
Die met frambozen is vervelend, omdat er harde stukjes in zitten. In mijn gezin laat iedereen het liggen. Als ze op zijn koop ik ze nooit meer.
Ik - Donderdag 2 juni 2016 08:39
Ik vind de repen heerlijk, maar door de grote stukken is hij te snel op :(