Review: Milka Chocolademelk

 

Bij koud weer drink ik graag een kopje thee, maar het is ook weleens lekker om dit af te wisselen met iets anders. Toen ik bij het Kruidvat zag dat Milka Senseopads verkocht om zelf chocolademelk te maken, was ik heel benieuwd hoe dat zou smaken. Ik ben gek op de chocolade van Milka, dus dit kon bijna niet misgaan, toch? Sinds een tijdje heb ik een Senseo-apparaat, dus dat kwam goed uit. Ik besloot voor 2,25 euro een pakje mee te nemen om het thuis uit te kunnen proberen. 

Thuis kwam ik erachter dat er niet alleen pads in de verpakking zaten, maar dat er ook nog poeder in zat. De plaatjes lieten duidelijk zien wat de bedoeling was. De Senseopads bevatten melkpoeder en in de paarse zakjes zit cacaopoeder. Dit moet natuurlijk samen gemengd worden zodat je chocolademelk krijgt. Ik deed de pad dus in het Senseoapparaat en de poeder ging alvast in een mok. De poeder rook trouwens echt precies naar gewone Milka chocolade. Ik had het het liefst direct opgegeten. Toen dat allemaal klaar stond, zette ik het Senseoapparaat aan. 

Hier is de chocolademelk in de maak. Je ziet duidelijk dat de melk uit het apparaat komt en zich wat vermengd met de cacaopoeder. 

Zo ziet het eruit als je chocolademelk klaar is. Op de verpakking staat echter dat je nu nog even goed moet roeren. Toen ik dat deed, voelde ik inderdaad nog veel poeder aan de bodem zitten, dus het is belangrijk om dit even goed te doen om te voorkomen dat er klonten ontstaan. 

Als je goed hebt geroerd, dan ontstaat er een bekende kleur. Zo ''hoort'' chocolademelk eruit te zien. Ik heb de chocolademelk geproefd en het smaakt best lekker. Niet heel bijzonder of echt naar Milkachocolade. Toch is het wel leuk om te proberen en bovendien is het net even anders omdat je het maakt met een Senseopad. Het is een lekker drankje om mee op te warmen als je thuiskomt van een lange dag. 

Wil je hierna weer gewone koffie zetten met je Senseoapparaat? Dat kan! Op de verpakking staat eenvoudig uitgelegd hoe je je apparaat weer kunt reinigen. 

Houd jij van chocolademelk?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

xxxm - Zondag 12 februari 2017 10:02
Jaa je hebt ze ook voor cappuccino en latte macchiato, echt lekker!
Aecantrix - Zondag 12 februari 2017 10:03
Hmm ziet er lekker uit!
S. - Zondag 12 februari 2017 11:26
Ja hoor, maar dan gewoon van melk en cacaopoeder (zonder suiker etc.) en wat blokjes pure chocolade.
x - Zondag 12 februari 2017 12:33
Jaaa maar dan wel de échte van Chocomel. :)
Mandy - Maandag 13 februari 2017 00:14
Ook nog mijn koffiezetapparaat reinigen???? Forget it....
snoepke85 - Maandag 13 februari 2017 16:40
Ik heb hem net gehad. Ik vond hem erg zoet. Ik vind warme chocolademelk van cacaopoeder en gewone melk lekkerder.
Janny - Maandag 20 november 2017 14:57
Heerlijk!!!!!
Gekocht bij de kruitvat maar nu kan ik ze nergens meer vinden!
Wendy - Zondag 31 december 2017 08:23
Ik heb ze gisteren bij carrefour gekocht
Jansje - Maandag 29 januari 2018 19:12
Waar is dat kan ze nergens kopen
Christa - Dinsdag 28 november 2017 18:58
Waar kan je deze milka pas kopen?
Annique - Woensdag 27 december 2017 21:52
Waarom hoor ik nu pas dat milka pats bestaan super lekker jongens van de reclame zend even gratis staal uit dat mensen er van proeven
José Janssen - Woensdag 13 juni 2018 09:22
ik zoek choco pads van milka
Justin - Woensdag 26 september 2018 08:31
Waarom zie deze pakken niet in de gewoone winkels en supermarkten? Ik ben naar op zoek . Wel de Makro heeft het zach ik .En de groothandel.
Tamara - Zondag 28 oktober 2018 14:34
Justin... zijn nu te koop bij de Kruidvat.
En anders bij de Bol.com te bestellen
Richard - Donderdag 13 december 2018 20:19
Heb ze van Kruidvat 2,99€ is omslachtig poeder ib mok,melkpad in Senceo daarna goed oproeren en uwe Senseo moet goed uitgespoeld worden gebruikte melkpad zit vol water !
De originele Senseo chocopads zijn heel lekker en het poeder zit meteen ook mee in het pad dus veel simpeler.
De choco zakjes van Action kan je in de mok uigieten en de Senceo dan gewoon warm water laten instromen de melkpoeder zit samen met de choco en suiker mee in het poeder goedkoop en weinig kuis .