Review: Limited Edition chocolade

 

In onze nieuwste video proeven Scarlet en ik drie nieuwe chocoladerepen: de Twix cappuccino, de Snickers hazelnoot en de Milka vanillepudding. We waren erg benieuwd naar deze nieuwe smaken en we hebben ze voor de camera voor het eerst geproefd. Je kunt de chocolade kopen bij de Action maar we hebben in ieder geval de Snickers ook al op andere plekken zien liggen! Ben je benieuwd naar wat wij er van vonden en welke onze favoriet is? Bekijk dan nu onze nieuwe video. En sorry, de verpakking kraakt nogal in de video... daar konden we helaas niet zoveel aan doen. 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Choco - Dinsdag 7 juli 2015 19:12
Haha, jullie zijn echt geweldig!
marleen - Dinsdag 7 juli 2015 19:18
ik heb de twix capuccino al geproefd en ik vind die eerlijk gezegd wel lekker. maar ja ik lust dan ook gewone twix, koffiesmaak, mokkasmaak, cappucino, eigenlijk alles..

de andere heb ik nog niet geprobeerd maar aangezien ik niet dol ben op hazelnoten zal hem dat niet worden. En die pudding, klinkt lekker maar ziet er niet uit... en het oog wil ook wat.
Hippo - Dinsdag 7 juli 2015 19:34
Ik heb de cappucino-twix al geproefd en ik vond hem wel lekker.
bianc - Dinsdag 7 juli 2015 19:52
oogt lekker echter ik lust geen chocolade
Fems - Dinsdag 7 juli 2015 20:33
Ik heb de snicker hazelnoot en de twix cappuccino gehad. De stickers vond ik stinken, maar ze skaakte wel hetzelfde als de normale. De twix cappuccino smaakte echt naar cappuccino en was indd van ver te ruiken.. Was wel lekker maar de normale twix is wel lekkerder.
Leuke video!
Moontjuhhh - Dinsdag 7 juli 2015 20:36
Ik zou willen dat ik het weer durfde te eten :(
Maria - Dinsdag 7 juli 2015 21:06
Bij mij heeft het in de eetbuien gescheeld om juist geen chocolade meer te eten. Kwam bij een natuurgenezer - vanwege candida trouwens - die me adviseerde om oa geen kaas en chocolade meer te eten, tevens gaf hij me wat voedingssupplementen. Voelde me al snel veel rustiger en helderder en bij een gedachte aan een eetbui dan ging die meestal ook weer weg, zonder dat ik eraan toe hoefde te geven. Komt door bepaalde stoffen die erin zitten en die nogal op het zenuwstelsel werken.
Lotski - Dinsdag 7 juli 2015 21:30
oeeeeeh ik wil die van milka nu heel graag proeven jammmmm
Jansje - Dinsdag 7 juli 2015 21:34
Lijkt me heerlijk, vooral die Twix en de milka!
Maar ik durf t echt niet... Heb er al paar keer naar gekeken in de winkel, hoop dat de dag snel komt dat ik ze wel durf te kopen en te proeven!
Willeke - Dinsdag 7 juli 2015 23:04
proeven zonder eetbui? Nee.... dat gaat niet lukken!!!!
Tamara - Woensdag 8 juli 2015 11:18
Lekker de milka, leuke video weer bedankt!
Anne-Maria - Woensdag 8 juli 2015 11:21
Oh, het is lang geleden dat ik chocolade op heb, zo'n lekker groot stuk. Wordt weer 's hoog tijd :-), heb er nu al zin in!!
En jullie video-reviews zijn altijd zo leuk!
Star* - Woensdag 8 juli 2015 12:42
leuke vlog!
Anoniem - Woensdag 8 juli 2015 13:05
@ Maria: Iets dergelijks geldt voor mij ook! Het is wat off-topic, maar ik heb een heleboel voedingsmiddelen geschrapt (m.n. gluten, lactose, caseïne, suiker(vervangers)). De eerste drie omdat deze exorfinen (beïnvloeden het zenuwstelsel) bevatten en suiker omdat het ook verslavend is (en dus ook het zenuwstelsel beïnvloedt). Vanaf dag 1 na het schrappen ben ik van dagelijkse eetbuien naar bijna nooit meer een eetbui gegaan. Op dag 7 heb ik er nog één gehad en daarna nooit meer. Ben nu een halfjaar verder en ben er echt enorm blij mee. Heb eetstoornistherapie gehad tot ik sterren zag, maar voor mij was dit de oplossing. Hoop dat de psychiatrie eens wakker wordt en ook dergelijke aanleidingen betrekt bij behandelingen, zodat deze wat meer holistisch worden. Had mij in ieder geval twee langdurige, intensieve behandelingen gescheeld en zou wellicht ook bij anderen kunnen helpen.
Maria - Woensdag 8 juli 2015 14:18
@Anoniem, het lichamelijke stuk wordt vaak vergeten helaas. Het systeem loopt op wel meer fronten achter de feiten aan.
Maanmeisje - Woensdag 8 juli 2015 19:14
Fijne video. Lijkt me lekker, maar ik zal het waarschijnlijk niet kopen.