Oops! Toetjes testen

 

Een toetje ongeregeld. Nieuwe smaken en texturen. Geroerd. Geswirld. Geen hap is hetzelfde. De omschrijving van de nieuwe Mona toetjes belooft wat. Je kan je dus wel voorstellen dat wij ontzettend benieuwd waren. Jij ook? Kijk dan snel naar onze nieuwste video, want wij hebben ze voor jullie getest. 

Elke dinsdag komt er op ons YouTube-kanaal een nieuwe video online. Proefvideo's, vlogs waarin we jullie en dagje meenemen, de gastvlog serie Achter de Lach en het nieuwe item Proudpraat

 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

E - Dinsdag 31 juli 2018 15:23
Ik heb laatst die lemon cheesecake geproefd, het viel me zo tegen! De andere niet geprobeerd, ook omdat ik me toen bedacht dat ik bijna niks van Mona lekker vind gek genoeg. Terwijl ik wel altijd erg van toetjes heb gehouden.
Hoi - Dinsdag 31 juli 2018 16:40
Die zijn zoooo ranzig...
Noa - Dinsdag 31 juli 2018 17:07
Wat leuk zou zijn is om een kooksectie toe te voegen aan Proud! Met simpele receptjes, kookfilmpjes et tips! Dat kan ik een eetstoornis ontzettend van pas komen om de brug naar eten toch over te stappen. Wat denken jullie? :-)
jisoo - Woensdag 1 augustus 2018 08:45
ja lijkt mij ook heel leuk!
/ - Dinsdag 31 juli 2018 18:59
Leuk. Ik ben er ook wel benieuwd naar! Al weet ik niet of dit filmpje me nu over de streep trekt om het te gaan halen. Ik zal het vast wel lusten, maar er zijn ook heeeeel veel andere lekkere toetjes (die vast en zeker minder geld kosten).
Denise - Woensdag 1 augustus 2018 12:34
Ik heb de oops toetjes ook al geproefd.
Vind ze erg zoet en zwaar op de maag liggen.

Pinklady - Woensdag 1 augustus 2018 20:28
Ik dacht: "Een review, leuk! Dan weet ik wat ik van dit toetje kan verwachten."

Maar eerlijk? Ik heb na deze review geen beter idee dan ik had op basis van de verpakking. Behalve dat die perzik in de vorm van jam is dan. Ik vind Proud doorgaans een hele waardevolle site, maar wat food reviews betreft kom ik meestal weinig verder dan "lekker", verwacht ik meer en blijf ik redelijk teleurgesteld achter. En laten smaken nou net verschillen. Conclusie? Ik heb na dit filmpje weinig meer informatie dan de info die ik zelf al zou zien op de verpakking, plus een (subjectief) oordeel over "lekker" of "niet lekker". Nu is het wellicht helemaal niet jullie doel om een grondige productreview te geven, maar ik ben heel benieuwd wat de gedachte achter "Proud Proeft" is. Kunnen jullie daar iets meer over vertellen en mijn verwachtingen enigszins managen?

Dan nog een paar suggesties voor wat ik interessant zou vinden bij een food review zoals deze:
- Hoe is de structuur (daar vertellen jullie een heel klein beetje over)? Hoe is dat voor de verschillende onderdelen? Is de structuur heel anders dan gewone yoghurt? Anders dan vruchtenyoghurt? Is het meer kwarkachtig? Wellicht Griekse yoghurt oid? Lijkt het ergens anders op? Is het toetje uniek in z'n soort? Hoe is zo'n dikke yoghurt? Hoe eet de combinatie dik-dun-stukjes? Is het vullend?

- Hoe is de smaak? Jullie vertellen iets over stukjes chocola en perzikjam. Hoe smaakt de chocola? Zitten er veel stukjes in? Hoe smaakt de jam? Waren echte stukjes perzik passender geweest? Proef je stukjes hazelnoot? Hoe is de combinatie perzik-hazelnoot? Overheerst een van beide? Proef je cheesecake? En if so, is dat echt cheesecake, of meer een stukje koek/cake? Zit er veel in? Proef je ook de (zurige) smaak van yoghurt? Is het meer een zoetige yoghurt? Fris? Combinatie?

En als laatste pas een echt oordeel over het toetje:
- Hoe beoordeel je het toetje? Vind je het lekker? Voor herhaling vatbaar? Prijs-kwaliteitverhouding? Aan wie zou je het wel of niet aanraden? Is het bijzonder of dertien-in-een-dozijn?

Nogmaals: wellicht is het helemaal niet het doel om de lezers een idee over het toetje te geven en willen jullie bijvoorbeeld laten zien dat het eten van dit soort producten normaal is. Maar ook dan ben ik er heel benieuwd naar.
G. - Woensdag 1 augustus 2018 22:30
:) heb je wel een puntje.. Maar, ik vind het alleen al motiverend dat er mensen op de film iets totaal nieuws proberen; geeft mij het idee van: hmm.. ja, waarom zou ik dat niet een keertje doen/waarom niet vaker?

Het is idd niet echt knetter goed onderbouwd. Wat ik er wel uit haal is:
- suuuuper lekker is & een aanrader
- een beetje mwah, medium is
- een afrader/niet lekker is / niet de smaak vh testpanel is

Verder bepaal ik adv mijn eigen nieuwsgierigheid of ik het wel testen of niet.
:D learning by doing
Aniek - Donderdag 2 augustus 2018 15:40
Als ze het zo uitgebreid reviewen hoef je het haast niet meer zelf te proeven ;)
Mirjam - Woensdag 1 augustus 2018 22:37
Ik wilde ze zo graag proeven en toen waren ze in de aanbieding en toen waren ze me toch smerig. Zo'n enorme tegenvaller.
P - Vrijdag 3 augustus 2018 17:30
Ik vind dat ze best goed reviewen. Ze zijn duidelijk en je komt er wel achter hoe het smaakt!
Lola - Donderdag 9 augustus 2018 00:44
Die zijn zo smerig vooral die stracciatella ruikt naar terpentine
Nouchka - Dinsdag 14 augustus 2018 00:31
Sorry, ik vind het echt niks bijzonders. Had hoge verwachtingen omdat Mona vrijwel alle AH toetjes uit de markt heeft gedrukt, maar het is net of ik met yoghurt zelf iets heb geprobeerd omdat ik toch alleen thuis was om te kijken of het iets is waar ik mijn gezin aan kan blootstellen. (Nee.) Hooguit zou ik in de verleiding kunnen komen als ze een keer met 50% korting in de vitrine liggen, maar dan nog wordt het 50% kans op alsnog "nee". *trekt nu gewoon weer een Dame Blanche open*
M - Zondag 2 september 2018 18:21
Hier na 1 hap alles weg gedonderd. Ontzettend smerig.
Annelies - Woensdag 12 september 2018 19:19
Ik vind de Mona Oeps toetjes nieys aa.
Annelies - Woensdag 12 september 2018 19:20
Ik vind de Mona Oeps toetjes niets aan. Geen goede reclame.
Priscilla - Woensdag 12 september 2018 19:44
Nou hier de chocolade op bah!! Wat smerig zeg. Meteen weg gegooid in de prullenbak!
jos - Vrijdag 25 januari 2019 18:14
Oops nooit kopen ik had mij verheugd op het toetje met Kerstmis.
Nou het smaakt nergens naar die zooi.Niet meer verkopen dat spul.
Ik voel me in de maling genomen.
NatashA - Zondag 5 mei 2019 17:56
Ik vind ze juist wel erg lekker. Helaas zijn ze verdwenen bij de AH.