Milka Triple en Triolade

 

Zoals je misschien wel weet ben ik gek op chocolade en ik houd dan ook met liefde in de gaten of er zo nu en dan nieuwe smaken verschijnen zodat ik die kan testen voor Proud2Bme. Bij de Albert Heijn kwam ik twee nieuwe repen van Milka tegen die er erg leuk en lekker uit zagen. Deze besloot ik dan ook direct mee te nemen. Op de redactie maakten we er wat leuke foto's van en daarna proefden we ze om jullie te kunnen vertellen hoe ze smaken. Heel vervelend!

Mocht je ook benieuwd zijn naar deze chocoladerepen van Milka, dan kun je deze kopen bij de Albert Heijn. De Milka Triolade kost 2,99 euro en de Milka Triple kost 1,29 euro.

De eerste reep kwam ik per toeval tegen en is een Milka XL reep. Dit is een chocolade reep van 300 gram die er in verschillende varianten is. Deze reep heet Triolade en is een mix melk, puur en witte chocolade. Door de verschillende laagjes proef je niet één specifieke chocoladesmaak erg sterk. Als je een hapje neemt, proef je vooral gewoon een lekkere chocoladesmaak. Hierdoor kun je deze reep ook prima eten als je niet per se heel erg houdt van bijvoorbeeld pure chocolade. 

Omdat er drie lagen op elkaar zitten is de chocolade vrij dik. Hierdoor heb je na een paar stukjes wel genoeg en kun je dus best een tijdje met deze reep vooruit. Dat is heel fijn, want deze grote repen zijn altijd wel wat prijziger.

De andere reep zag ik onder andere op de reclame en is dus ook nieuw. Deze chocoladereep is van melkchocolade maar heeft drie verschillende texturen, te beginnen met vloeibare karamel, een zachte mousse en stukjes karamel. Deze reep is trouwens ook te verkrijgen in een chocoladevariant, voor mensen die niet zo van karamel houden. 

Ook deze reep is erg lekker. Karamel is natuurlijk vrij zoet, dus daar moet je wel van houden, maar het is leuk dat er verschillende texturen in één reep zitten. De chocolade met stukjes karamel vind ik het lekkerst.

Ga jij deze chocolade proberen? 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

**c-line** - Woensdag 6 juli 2016 19:18
Oh ja! Ziet er heerlijk uit!
AnaMan - Woensdag 6 juli 2016 20:42
Die Triple is redelijk nieuw, die Triolade bestaat al langer. Ik vond ze allebei erg tegenvallen.
fmloverx - Donderdag 7 juli 2016 00:02
Haha super lekker, ik kende ze allebei niet
Golden princess - Donderdag 7 juli 2016 00:08
Ik had de triple in de chocolade variant, maar vond hem niet echt geweldig. Zou de triple karamel en de triolade wel eens willen proberen als ik ze tegen kom.
Lost girl - Donderdag 7 juli 2016 00:24
De triple kende ik al een tijdje en vind ik erg lekker. De triolade is nieuw voor mij en ben best benieuwd ook omdat ik niet van puur houd. Maar als die smaak zoals jij zegt er niet echt bovenuit komt wil ik hen wel proberen.
Vind alleen qua eetstoornis xl repen lastig. Klinkt heel mooi dat je aan een paar stukjes genoeg hebt maar ik kan echt niet stoppen als ik eenmaal aan het chocolade eten sla. Hoe stop je voordat je misselijk bent?
Anne-Maria - Donderdag 7 juli 2016 08:34
Mmmmmjm, lekker. Ik houd van Milka. Ben meer weg van puur dan het echte melkige, daarom zou ik als eerste de Triolade willen proberen. Lastige is dat wanneer ik chocolade in huis heb, het direct op moet ook, hihi. Leuk dat je voor ons testte Sandra, dankjewel!
Miekio - Donderdag 7 juli 2016 18:14
Die trio lijkt me erg lekker, ga ik zeker proberen.
Anne 93 - Donderdag 7 juli 2016 22:01
Die met vloeibare caramel is mn favoriet!!
Dien - Vrijdag 28 oktober 2016 23:27
Waar kan ik die triolade kopen?
Van Buel Geert - Donderdag 23 september 2021 16:20
De triolade ken ik al lang maar het enige probleem is, waar kan ik het nog vinden in Belgie? Ik ben er al lang naar op zoek hoor