Magnum Pleasure Store Amsterdam
Vanaf vrijdag 31 mei kan je genieten van de meest lekkere en luxe ijsjes in de Magnum Pleasure Store op het Amsterdamse Rembrandtplein. De tijdelijke store was eerder enkele weken te zien in Londen, Parijs en Milaan. In de store kan je je eigen, custom made Magnum-ijsje ontwerpen. Naast de keuze uit melkchocolade, witte chocolade of pure chocolade om de naked Magnum mee te omhullen, zijn er bijzondere toppings, zoals goji besjes, kokos, meringue, maar ook rozenblaadjes en nougat.
"Magnum is gemaakt voor ‘pleasure seekers'. Mensen die een druk leven leiden vol verplichtingen en verantwoordelijkheden, maar zich regelmatig een moment van genot en rust gunnen. In de Magnum Pleasure Store kun je zo'n moment beleven en daar op je eigen manier invulling aan geven", legt Madelon van der Tol van Magnum uit. "Het ontwerpen van je eigen Magnum ijsje - met jouw bijzondere en persoonlijke smaakcombinatie naar keuze - is een waanzinnige ervaring. We nodigen alle pleasure seekers uit om deze kans te pakken!" In de Magnum Pleasure Store kunnen mensen aan de mooie bar hun eigen ijsje laten creëren door zogenaamde Pleasure Makers.
Een custom made ijsje uit de Magnum Pleasure Store begint met een basis van vanille-roomijs en een krakende coating naar keuze: melkchocolade, witte chocolade of pure chocolade. Vervolgens kan naar eigen smaak een aantal toppings worden toegevoegd. De keuze is groot:
♥ Classics: hazelnootjes, biscuitwafel stukjes, witte chocolade krullen, pecannootjes, amandelnootjes en crushed speculaas.
♥ Specials: goji bessen, meringue stukjes, kokos, aardbeien suiker, caramel fudge stukjes, nougat, kandij suiker, gember stukjes en brownie stukjes.
♥ Experimentals: gesuikerde muntblaadjes, rozenblaadjes, roze praline stukjes, chocolade popping candy, gesuikerde viooltjes en cacao chili.
In onderstaand filmpje krijg je een indruk van dit lekkere concept
Gerelateerde blogposts
Reacties
Ik ben nooit een magnumfan geweest, maar daar heb ik wel eentje gehad.
En daar mocht je dan aangeven welke soort chocolade je wilde en daar doopte ze dan zo'n magnumvullingding in. En dan kon je er bijvoorbeeld kleine nootjes overeen laten strooien.Maar het was niet zo'n grote hoor! Zoals hier op het filmpje.
Nu wil ik dat echtechtecht niet meer! Maar toen was het wel aardig
Ik ben alleen bang dat al die lekkere toppings niet op één ijsje gaan passen :P
zou het wel heeeel moeilijk vinden om te kiezen!
De mijne moet chocola van binnen zijn, pure chocola van buiten, en dan moeten er chocoladekrullen op, en caramel, en merengue, en gojibes en.... wat voor toppings zijn er nog meer?
Doet me denken aan de Cold Rock ice cream in Australië. Mocht je ook alles door je ijs heen gooien. Tot gummibeertjes aan toe.
maar het zal ook wel wat kosten dan!