Lunchen met Scarlet

 

Hi, leuk dat je naar deze nieuwe blog van mij kijkt! Ik hoop dat je er wat aan hebt en dat deze blog je misschien een beetje steun of inspiratie geeft. Ik heb in ieder geval weer wat foto's gemaakt van de lunches die ik heb gegeten de afgelopen tijd. In deze blog deel ik deze lunch foto's. Veel lunches heb ik lekker buiten in de tuin kunnen eten, omdat de temperatuur dat toe stond, heerlijk! Ik at flink wat hummus en wat andere experimentjes. 

Ik hoop dat mijn lunches van een weekje je een beetje kunnen motiveren of inspireren om ooklekker te lunchen en goed te eten. Ik zeg niet dat ieder van mijn lunches perfect is, maar dat hoeft ook niet. Belangrijk is dat je weer vrij leert te eten en goed voor je lichaam kunt en wilt zorgen. Mocht je twijfelen over mijn hoeveelheden of hier een uitgesproken mening over hebben, lees dan even deze blog

lunchen

♥ Maandag: Sandwich met friet
Vandaag had ik een dagje vrij en at ik samen met Joyce lekker buiten de deur lunch. Ik bestelde een sandwich met kaas en groentes en kreeg er overheerlijke friet bij. Yup, dit was een hele lekkere lunch! 

lunch

♥ Dinsdag: Broodjes hummus en cashewnootjes
Vandaag maakte ik zelf thuis lunch. Ik heb kort geleden de bieten hummus ontdekt en die is echt een aanrader! Hij is van Maza en gewoon te koop bij de Appie. Ik deed er wat plakjes komkommer op en at er wat nootjes bij. Een hele gezellige lunch. 

lunch hummus

♥ Woensdag: Broodjes avocado en hummus
Vandaag eet ik opnieuw hummus, maar dan de gewone variant en op bolletjes. Ik eet er avocado, rucola en komkommer bovenop. Een hele goede combi! 

lunch

♥ Donderdag: Kikkererwten pannenkoek
Gisteren maakte ik kleine kikkererwten pannenkoeken voor een blog op de site klaar. Ik at toen nog aardig wat beslag over, waar ik 1 grote, dikke pannenkoek van maakte. Deze at ik met mozzarella, pesto en tomaat. Het was mooi weer, dus ik kon fijn in de tuin werken.

lunch

♥ Vrijdag: Sandwiches en Café Noir
Vandaag lunch in op kantoor in Leiden. Ik had geen tijd & zin meer om in de ochtend thuis lunch te maken en daarom kocht ik broodjes op Leiden Centraal bij de AH to go. Ik nam sanwiches met Mozzarella, tomaat en pesto. Ook at ik wat café noit koekjes, die zijn zo lekker!

lunch

♥ Zaterdag: Twee avocado wraps
Vandaag at ik wraps als lunch. Ik maakte twee van onderstaande wraps klaar voor mezelf, met avocado, komkommer, tomaat, pesto en cashewnootjes. Zeker een aanrader. Dit kan ik iedere dag wel eten! 

wraps

♥ Zondag: Pistoletje & broodje ei
Vandaag at ik twee halve pistoletjes met hummus en erbij een boterham met een gebakken ei. Een prima lunch op de slome zondagmiddag!

lunch

Ik hoop dat je het leuk vond om weer eens mee te kijken naar mijn lunches. Ik deel deze ook regelmatig op de Instagram pagina van Proud2Bme.

Liefs, Scarlet ♥ 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Odette - Donderdag 14 juli 2016 13:29
Leuk om te zien, wat een lekkere lunches weer!
Melissa - Donderdag 14 juli 2016 13:34
Lekker gevarieerd en super lekker! šŸ¤—šŸ˜Š
fmloverx - Donderdag 14 juli 2016 13:50
Ohh!! Mozzarella, pesto, tomaat. Ik hou zo van dingen met dat! :)
Mxxx - Donderdag 14 juli 2016 15:25
Ziet er goed uit!
Peggy - Donderdag 14 juli 2016 16:17
Wat een ontzettend leuke blog, deze lees ik graag!
Zou ik mogen vragen met welk bewerkingsprogramma jullie bovenstaande collage's maken? Liefs.
Thesunwillrise - Donderdag 14 juli 2016 16:39
Jummie!!! Krijg er bijna trek van :)
RosieV - Donderdag 14 juli 2016 16:50
Hoi Scarlet,

Ik wilde de bietenhoumous van Maza al eens proberen.
De houmousvarianten van masa zijn niet al te duur en vind bijna alle tot nu toe lekker.
Nu ga ik die zeker eens proberen.


Ik vind eigenlijk alle lunchjes van deze week wel lekker.
Die houmous met rucola enzo ook, klinkt goed.
Deze heb ik zelf veel oude kaas, kipfilet, en de pikante houmous van de lidl gegeten bij de lunch.
Die kan ik je ook aanraden!
Anne-Maria - Donderdag 14 juli 2016 22:57
Zo leuk vind ik dit soort blogs en vlogs. De kikkererwtenpannenkoekjes wilde ik altijd nog 's maken, heb dat recept destijds opgeslagen en ben er zo benieuwd naar! En wraps als lunch was ik ook nog steeds van plan, deze klinkt fantastisch! Dankjewel voor het delen, Scarlet!
Puck - Vrijdag 15 juli 2016 20:33
Als je zo'n lunch met brood en frietjes eet; wat eet je dan 's avonds?
Draai je op zo'n dag diner en lunch om of niet.
Dit vraag ik me ook altijd af als mensen een high tea doen.
sanne - Zaterdag 16 juli 2016 08:28
@puck, ik eet met een high tea s avonds gewoon warm. Soms wel wat minder als ik geen honger heb. Na deze lunch zou ik ook gewoon warm eten, maar twee keer brood zou ik ook overwegen, net waar ik zin in hen eigenlijk (en brood kost wat minder moeite om klaar te maken)
Puck - Zaterdag 16 juli 2016 20:33
Dank je Sanne. Voor mij zou brood eten dan toch het omdraaien van de maaltijd betekenen. Willen andere ook vertellen hoe ze hiermee omgaan?