Lunchen met Phoi Cai 9

 

In de zomer ga ik vaker dagjes weg en daardoor lunch ik vaker buitenshuis. Iets wat ik voorheen ontzettend lastig vond, maar inmiddels is het iets waar ik juist ontzettend van kan genieten. Elke keer kan het wat anders zijn en ik maak me niet meer druk om de hoeveelheden of hetgeen wat ik kan eten. Ik neem jullie een weekje mee in de hoop dat het jullie wat inspiratie en motivatie zal geven. Op een dag gaat het jou ook lukken maar voor nu neem ik je graag een weekje mee!

coll

Maandag
Tussen het werken door pak ik snel enkele boterhammen waarvan één met mijn favoriete pindakaas van dit moment. Het was een tijd uit het assortiment, maar ik ben blij dat het er weer is!

maandag

Dinsdag
Ook vandaag mag ik werken en voordat ik begin maak ik tosti's. Voor mij is er niks lekkerder dan gesmolten kaas wat net krokant is geworden. Wat is jouw favoriete tosti-combi?

di

Woensdag
Een vriendin is jarig en ik ga op bezoek met de meisjes. Net voor de lunch eten we een heerlijk stukje taart en als lunch hebben we croissantjes met jam.

wo

Donderdag
Ik ga met mijn zus uit lunchen bij één van onze favoriete lunchrooms in Arnhem. Ze serveren er mini broodjes en heerlijke snacks. Ik kies voor een broodje met brie en een tosti. Daarnaast bestellen we frietjes, snacks en een salade om te delen.

do

Vrijdag
Oops, het is een hectische dag vandaag. Mijn oudste had een vriendin over om te spelen en we eten poffertjes voor lunch. Tussen de poedersuikerwolk en stroopvingers door was ik vergeten een foto te maken..

Zaterdag
Weekend! In de zomer pakken we de weekenddagen om fijne dingen met zijn vieren te doen. Vandaag gaan we naar het park en lunchen we bij een cafeetje. Ik kies voor een lunchplank met een soepje, broodje tonijn en een broodje kroket. 

za

Zondag
We gaan vandaag naar de dierentuin en dit keer nemen we zelf broodjes mee die we van te voren bij een supermarkt halen. Terwijl we uitkijken op etende giraffen en rennende zebra's geniet ik van een chocoladebroodje en een kaascarré. 

zo

Wat is jouw favoriete lunch op dit moment?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem - Donderdag 17 augustus 2023 19:59
Wat een gevarieerde lunches, Phoi Cai, fijn om te lezen dat je ervan hebt kunnen genieten! Ik hou zelf van tosti's met tomatenspread en ananas. Wat doe jij naast kaas op je tosti?
Anoniem - Donderdag 17 augustus 2023 20:24
Heel erg motiverend. Kunnen jullie dit niet vaker doen?
Malukah - Donderdag 17 augustus 2023 22:16
Zuurkooltosti! Met zuurkool, kaas, en ketchup ernaast.
En mijn favoriete lunch van het moment is noodles met groentes en pindas en gefrituurde uitjes erop en vegastukjes (Lidl nep kipstukjes gebakken in sambal, sojasaus en gembersiroop).
Cindy - Vrijdag 18 augustus 2023 10:50
Leuke blog!
Tip - Maandag 21 augustus 2023 17:06
Tosti knakworst kaas. Snij 2 knakworstjes in lengte doormidden en leg die op 1 grote plak kaas tussen 2 volkoren boterhammen. Voor op de challenge lijst