Lunchen met Phoi Cai 4

 

Mijn laatste lunchblog is alweer een tijd geleden, dus in deze blog laat ik jullie weer een kijkje nemen in mijn weekje van lunches. Nu Romy een redelijk vaste lunchtijd heeft, eet ik meteen met haar mee. De ene keer vind ik iets meer tijd om wat lekker voor mezelf te maken, maar zoals je zult zien is het vaak een simpele boterham. Gelukkig kan simpel ook gewoon lekker zijn!

lunchen

♥ Maandag
Ik kon vandaag niet kiezen... Daarom drie boterhammen met verschillende soorten beleg. Eentje met grillworst, eentje met hagelslag en eentje met pindakaas. Allemaal even lekker! 

maandag

♥ Dinsdag
Vandaag duurde het allemaal wat langer in het winkelcentrum, dus besloten we een hapje te gaan eten bij de La Place. Ik ben blij dat de La Place er nog wel is, omdat ik hun broodjes erg lekker vind! 

dinsdag

♥ Woensdag
Na een lekkere wandeling heb ik broodjes gehaald bij de Jumbo en ben ik bij mijn ouders gaan lunchen. Toevallig hadden zij kleine bapao's gestoomd, dus daar had ik ook eentje van gepakt. Dit was een bapao met een zoete vulling gemaakt van rode bonen. 

woensdag

♥ Donderdag
Simpel, maar nog steeds altijd lekker. Drie bammetjes, waarvan een dubbele met kaas en tomaat en eentje met een gebakken eitje. 

donderdag

 ♥ Vrijdag
Vandaag had ik zin in tosti's. Daar kan je me altijd blij mee maken. Vandaag had ik drie boterhammen belegd met ham en kaas. Daar hoort ook wat ketchup bij. 

vrijdag

♥ Zaterdag
Op de zaterdag ga ik vaak uit lunchen met mijn zus en mams. Vandaag gingen we naar Stan&Co. Ik had een dikke snee brood met rundvlees en salade. Daarna hadden we nog heerlijk genoten van een cappucino met een gebakje.

zaterdag 

 ♥ Zondag
Zondag is naast mijn werkdagje ook echt wel een gemaksdagje. Vooral als mijn man moet werken, hou ik het graag makkelijk. Vandaag had ik een soepje opgewarmd en nam ik daar wat belegde crackers bij omdat we redelijk laat hadden ontbeten. Echter had ik wel zin in wat warms doordat het zo koud was. Een soepje is dan heerlijk!  

zondag

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen en er wellicht wat inspiratie uit konden halen. Ben je benieuwd naar andere eetgewoontes of heb je suggesties voor een vergelijkbare blog? Ik hoor ze graag! 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Sterregoesforit - Zondag 25 februari 2018 13:48
Leuk en lekker om te zien! Dankjewel :) X
DragonFly - Zondag 25 februari 2018 13:53
Leuk! Zit weer wat inspiratie tussen.
A. - Zondag 25 februari 2018 14:12
Lekker, Phoi Cai!
Stellar - Zondag 25 februari 2018 14:23
hm wat lekker phoi cai! ik vind jouw blogs altijd zo leuk! ♥ en die gestoomde bapao klinkt super lekker, waar komt die grijze kleur vandaag? is dat door zwarte sesam er in verwerkt?
Phoi Cai - Zondag 25 februari 2018 20:49
Volgens mij komt het inderdaad door zwarte sesam.. Daar smaakt het wel een beetje naar maar dat weet ik niet helemaal zeker. Het was in ieder geval lekker als je houdt van zoete bapao's :)

Liefs
Odette - Zondag 25 februari 2018 15:20
Leuk om te zien weer!
Ingrid - Zondag 25 februari 2018 17:16
Heerlijk ,ziet er lekker uit allemaal, en leuk ook gewone vertrouwde bammetjes. Ik wou zo graag dat ik ook zo vrij kon eten en genieten. xxx
L - Zondag 25 februari 2018 17:23
Zo blij om te zien dat er ook nog niet-vegetariërs binnen het team van proud zitten 😂
S - Zondag 25 februari 2018 18:51
Eeeeens😂
x - Zondag 25 februari 2018 23:26
Leuk! En ook lekker normaal eten! De laatste tijd zie ik té vaak foto's overal op internet van al die aparte en ingewikkelde soorten eten, weer een nieuwe trend, alles moet ineens supergezond, niks mis mee opzich, maar het moet er helemaal perfect uitzien, alsof ik elke dag 2 uur bezig moet zijn om mijn lunch klaar te maken, maar gelukkig is er ook nog de normale boterham als lunch, lekker makkelijk en gewoon!
vanAnaarB - Maandag 26 februari 2018 08:05
Ik vind het heerlijk om te zien dat jij juist niet elke dag uitpakt met humus met vers gesneden rauwkost en dat soort dingen, maar dat een gewone boterham met pindakaas of worst ook prima is. Lekker én gemakkelijk!
M. - Maandag 26 februari 2018 11:47
Lekker en nog steeds best afwisselend toch? Keertje tosti's, keertje broodjes, keer boterhammen.. Ziet er lekker uit!
B. - Maandag 26 februari 2018 16:40
Heerlijk ‘gewoon’!! Fijn om te zien dat een ouderwetse lunch met boterhammen ook nog ok is!
En ook fijn om eens iets van vlees te zien ipv hummus.
Ik eet ook heel graag vegetarisch maar zo goed als niemand van de redactieleden die vlees eet maakt mij soms onzeker wanneer ik het wel eet...
Snoezel - Maandag 26 februari 2018 23:20
Mmmmmm La Place! De smoothies ook daar!
s - Donderdag 8 maart 2018 17:47
lekker!:)