Lunchen met Phoi Cai 3

 

Lunchen is iets waar ik echt van kan genieten. Ik neem graag de tijd om wat lekkers te maken. Daarnaast is het ook nog eens heerlijk om buiten te kunnen lunchen nu het steeds lekkerder weer wordt. Soms doe ik dat thuis maar soms is het ook wel relaxed om dat op een terrasje te doen. Ik probeer elke dag wat anders te lunchen omdat ik snel verveeld raak van eentonig eten. Ik hoop dat ik jullie hiermee ook wat inspiratie kan geven!

collage

♥ Maandag
Na een luierochtendje heb ik een simpele lunch gemaakt voordat ik moest werken. Ik heb twee boterhammen gepakt met Pindakaas Crunch en hagelslag en nog één met kaas. Simpel maar altijd lekker! 

maandag

♥ Dinsdag
Vandaag zijn we een dagje op pad en hebben we een broodje gehaald bij de La Place. Ik ben dol op hun roomkaas en hierbij dronk ik een grote aardbeiensmoothie. 

lunchen

♥ Woensdag
Vandaag had ik met een vriendin afgesproken in Utrecht. Het was heerlijk weer dus we hadden geluncht op een terrasje. Ik nam een SeaSandwich, dus een Club Sandwich maar dan met gerookte zalm en garnaaltjes. Daarbij kregen we ook frietjes.

 woensdag

♥ Donderdag
Ik kon niet kiezen tussen hartig of zoet dus had ik mijn broodje gesneden in twee. De ene kant heb ik belegd met paté en tomaatjes en de ander met Pindakaas Crunch en hagelslag. Daarna had ik nog een wat watermeloen gegeten.

lunch

♥ Vrijdag
Ook vandaag kon ik niet kiezen tussen verschillende soorten beleg dus had ik mijn stokbroodje wederom gedeeld door twee zodat ik elk met iets anders kon beleggen. De één was met tapenade, ham en cherrytomaatjes en de ander met rosbief en cherrytomaatjes. 

vrijdag

♥ Zaterdag
Vandaag kwam mijn moeder lunchen en had ik eitjes gebakken. Ik had daar nog wat ham bij gedaan en nam daarnaast nog wat cherrytomaatjes. Dat maakt het wat frisser. 

lunch

♥ Zondag
Gisteravond had ik te veel pastasalade gemaakt, dus had ik vandaag wat voor de lunch over. Vaak vind ik het de volgende dag nog lekkerder! Dit keer had ik het gemaakt met cherrytomaatjes, garnaaltjes en pesto. 

zondag

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mee te kijken in mijn weekje en dat jullie er wat inspiratie uit konden halen. De ene keer kan je er iets meer tijd voor nemen dan de andere keer, zolang het maar smaakt! Mocht je twijfels hebben over de hoeveelheden en hier iets over kwijt willen, lees eerst eens deze blog. Tot de volgende keer!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

britneyangel - Zondag 25 juni 2017 13:20
ik had gisteren bij la place een smoothy op ook met aardbei en misschien wel de zelfde als jou
Sterregoesforit - Zondag 25 juni 2017 14:08
Leuk en fijn om te zien Phoi Cai! Goed bezig en thanks voor het delen :-) Liefs!
Yiqiao - Zondag 25 juni 2017 14:15
Wat drinken jullie zoal de hele dag Door? Ik voel me erg 'ongezond', omdat ik veel melk, cappuccino, latte machiatos en Fanta drink... Is dit slecht??
Merle - Zondag 25 juni 2017 17:14
Het is niet ongezond, goed dat je drinkt wat je wil.
Ik drink waar ik zin in heb. Nu even verse mint thee!
Jill_82 - Zondag 25 juni 2017 19:37
Oe heerlijk, drink ik ook veel, uit eigen tuin :-)
Odette - Zondag 25 juni 2017 14:46
Mooie foto's weer phoi cai, leuk om te zien!
B. - Zondag 25 juni 2017 15:19
Ziet er lekker en ongedwongen uit, bedankt om dit met ons te delen :)
Kimberley Janssen - Zondag 25 juni 2017 16:11
Mag je vaker doen Phoicai :)
Fiona - Zondag 25 juni 2017 16:26
Hihi, wat een verademing om nog eens een 'gewone' doorgesneden boterham met kaas te zien. Je lunches zien er in mijn ogen erg relaxed uit, fijn dat je ons dat laat zien :)
Corinne - Zondag 25 juni 2017 16:32
Hahaha, dat niet kunnen kiezen en broodjes opdelen heb ik dus ook altijd. Leuk om te zien dat ik niet de enige ben šŸ˜€
Kingsevil - Zondag 25 juni 2017 18:18
Volgens mij houd je van cherrytomaatjes hihi
Sammie - Zondag 25 juni 2017 20:41
Ik heb het al eerder gevraagd maar toen geen antwoord gehad. Als je zo uitgebreid luncht 's middags (een sandwich en frietjes erbij) wat doen je dan 's avonds?
Ik weet nooit zo goed hoe verder de dag dan in te vullen.
Dit heb ik helemaal bij een high tea. Kan je met dit wellicht vertellen?
Phoicai - Zondag 25 juni 2017 20:55
Hey Sammie!

Meestal als ik uitgebreid lunch buitendeur wordt het gecombineerd met een shopdagje waardoor ik 's avonds alsnog best wat trek heb! Ik eet dus gewoon een volwaardig avondmaal. Wanneer ik minder trek heb, kies ik voor een lichtere maaltijd zoals (pasta)salade of eet ik iets later. Ik hoop dat ik hiermee jouw vraag heb beantwoord!

Liefs
peanuts2 - Zondag 25 juni 2017 22:48
Leuk om te zien. Lekker creatief en gevarieerd.
Sammie - Maandag 26 juni 2017 20:57
Bedankt voor je reactie en helemaal duidelijk.