Kitkat Chocolatory in Utrecht

 

Voor wie op Utrecht Centraal moet overstappen, is er tot en met 23 december 2017 een pop-upstore geopend die een bezoekje waard is. Kitkat Chocolatory is namelijk eindelijk in Nederland zodat jij jouw eigen Kitkat kan creëren. Dit kon ik natuurlijk niet weerstaan en ik heb ook enkele repen laten maken...

De Kitkat Chocolatory is helemaal in stijl van de Kitkat, namelijk knalrood! Achterin zie je een open keuken waarin de chocoladerepen worden versierd met drie toppings naar keuze. Als je je wilt laten verrassen, zijn er ook Limited editions verkrijgbaar. Hierbij kan je denken aan een Kitkat met gember en chili, een Kitkat met allerlei noten of een Kitkat met pepernoten, stroopwafel en fudge.

kitkat

Ik heb zelf enkele Kitkats laten maken. Ik vond het ook wel een leuk kerstcadeautje! Als je een Kitkat wilt laten maken, moet je wel rekening houden met een bereidingstijd van 30 minuten. Echter hebben ze ook rekening gehouden met de klanten en kan je ze gerust aan het einde van de dag of zelfs de dag erna pas ophalen. 

Kitkat Chocolatory in Utrecht 

Wanneer je een Kitkat wilt maken, krijg je een bestellijst waarop je jouw keuzes kan aanvinken. Je kan kiezen tussen puur, melk of witte chocolade. Vervolgens mag je drie toppings kiezen uit 15 ingrediënten. Om het persoonlijker te maken, kies je nog de verpakking om jouw Kitkat. Na 30 minuten kan je jouw Kitkat ophalen met een bestelnummertje. 

kitkat

Ik vond het erg leuk om een eigen Kitkat te creëren naar eigen smaak. Ik had een witte Kitkat met brownie, marshmallows en fudge laten maken. Het was heel lekker en zo op. Dat is maar goed ook aangezien de customized Kitkats niet langer houdbaar zijn dan drie weken door de toegevoegde ingrediënten. 

Kitkat Chocolatory in Utrecht

Zowel de customized als de Limited editions Kitkats kosten € 4,50 per reep.

Zou jij een eigen Kitkat willen maken?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Emma - Zaterdag 9 december 2017 10:19
Jaaa wat zien ze er ook leuk uit!
Iris - Zaterdag 9 december 2017 10:28
Hahs wat leuk. :)
Vlien - Zaterdag 9 december 2017 11:27
Wat leuk!
Anne - Zondag 10 december 2017 06:20
Grappig☺
Maar nee ,ik zou dit denk ik niet doen.Ik hecht niet veel waarde aan dit soort dingen,helaas.Ik word er eerder moe @ van dan enthousiast.Is het nooit genoeg ???