Keepcup

 

keepcupHou je van een warm drankje in je handen tijdens het reizen of drink je op school of werk vaak koffie en thee uit een automaat? Keepcup is dan voor jou een ideale oplossing. Keepcup is niet alleen hip, maar vooral verantwoord. Je verbruikt door het gebruik van een Keepcup minder wegwerpbekertjes en dat is natuurlijk onwijs fijn voor het milieu! Volgens Keepcups bespaar je wel 300+ wegwerpbekertjes per jaar!

Keepcups zijn geen thermosbekers, maar houden je koffie, thee of warme chocolademelk wel 20 minuten langer warm door de rubberen dop. Ze zijn gemaakt van niet schadelijk plastic en erg stevig. De beker is niet 100% waterdicht, maar lekt niet als je een stukje moet rennen naar de trein. Een stootje kan hij dus wel hebben, maar je moet hem niet van tafel laten vallen.

Keepcups zijn onder andere bij fairtrade winkels verkrijgbaar zoals WAAR of te bestellen op internet. Je kunt hem ook zelf samenstellen door de kleur van de beker, het deksel, dopje en de rubberen band aan te passen en je mok via internet te bestellen. In de winkel verkopen ze ook erg leuke combinaties natuurlijk. De mok is in vier maten verkrijgbaar en past onder bijna alle koffiemachines en in de meeste bekerhouders in auto's.

keepcupKeepcups maten

 

Ik neem mijn Keepcup vaak mee in het openbaar vervoer. In het begin is mijn thee dan nog te heet om te drinken, maar als ik rustig in de tram heb of bijna bij mijn werk ben, heb ik hem meestal lekker op! Het houdt mijn handen warm in de winter, en mijn thee koelt minder snel af wanneer ik hem even vergeet tijdens het werk. Een kop thee in de ochtend maakt me altijd even lekker wakker.

Je kunt de beker bij Starbucks of andere koffietent laten vullen, zodat zij geen papieren wegwerpbeker voor je hoeven te verspillen. Met de lettertjes op de ring om die om de beker heen zit kun je zelf aangeven wat er in de beker geschonken moet worden. Je kunt de lettertjes namelijk met pen inkleuren. 

Keepcup

keepcup

keep cup review

keepcup yellow

keepcup

 

Wat vind jij van Keepcup?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Ravenbloods - Zondag 23 december 2012 19:12
Hey, dat is tof! Misschien bestel ik er wel eentje, ik reis elke ochtend anderhalf uur naar school, haha.
thattgirl - Zondag 23 december 2012 22:12
Heb ook zo iets ideaal voor in de winter haha
L - Maandag 24 december 2012 12:59
Leuk ding!
Alleen komt bij mij op school ergens uit de automaat een bekertje vallen dat direct gevuld wordt en je pas kunt pakken als ie klaar is, dus daar kan ik hem niet gebruiken.
En ik fiets naar school :p
-- - Maandag 24 december 2012 13:15
Wat leuk!
Handig ook dat je hem gewoon bij de Starbucks kan laten vullen,
maar weet iemand hoe dat dan werkt?
xchicksterr - Maandag 24 december 2012 20:13
Die middelste he of die grote, die gaat toch niet onder een automaat? :o
Babbeltje93 - Woensdag 19 juni 2013 15:22
Wat leuuheuuuuk! :D
Die wil ik^^