Je eigen McDonald's burger: Create Your Taste

 

McDonald's komt met iets nieuws en het is deze keer geen speciale editie van een burger, wrap of ijs, maar McDonald's laat de keuze namelijk aan jou, ten minste als je in Australië woont. Daar hebben ze de eerste burger die je helemaal zelf kunt samenstellen in het McDonald's restaurant. Het concept van het customizen van je eigen hamburger noemen ze ‘Create Your Taste'.

hamburger mcdonald's

Via een bestelscherm, zoals je die bij meerdere McDonald's in Nederland al ziet, kun je zelf jouw hamburger samenstellen. Je kunt kiezen uit broodjes, sausjes, het aantal hamburgers en verschillende soorten beleg die je er extra aan toe kunt voegen. Je kunt kiezen uit 19 ingrediënten, zoals tomaat, gegrilde champignons, mayonaise, barbecuesaus, sla, augurk en vier soorten kaas. Je kunt de ‘Create Your Taste' burger bestellen in een menu of los.

De hamburger kost je minimaal $8,85, wat €6,18 is wanneer je dit omrekent vanuit Australische dollars. Je kunt zelf zoveel toevoegen als je wilt, dus kun je ook een burger van €15,- bestellen. De burger wordt bij jou aan tafel in het McDonald's restaurant geleverd en kan veel groter zijn dan de gewone burgers en zelfs groter zijn dan een Big Mac.

Op dit moment wordt het concept uitgeprobeerd in een restaurant van McDonald's in Sydney. Binnen 12 maanden wil McDonald's het concept in meer steden en uiteindelijk ook in andere landen gaan invoeren. Wie weet komt het dus volgend jaar ook naar Nederland. 

Wat vind jij van dit concept?

Bron: Gizmodiva.com

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Safia - Woensdag 15 oktober 2014 19:04
Ik vind het erg fijn, als ik weleens naar Mcdonalds ga dan koop ik alleen een mc flurry want de rest lust ik niet, ik ben een moslim dus kan ik wel een visburger eten maar die saus en kaas vind ik niet zo lekker, dus ik vind dit erg fijn als het ook in Nederland komt .
Amy - Woensdag 15 oktober 2014 19:38
Ik ga bijna nooit naar Mcdonalds....dat durf ik niet hihi..
Anoniem$ - Woensdag 15 oktober 2014 19:41
niet naar mcdonalds anders word je dik!!!!!!!!!!!!!!! net als nijlpaard nee ik meen het
. - Woensdag 15 oktober 2014 19:44
Hahaha wauw geweldig.
wanneer komt het in nederland? ;p
Maaike - Woensdag 15 oktober 2014 19:50
@ anoniem: ik weet niet waar je die onzin vandaan haalt, maar van een keer mac donalds word je niet direct een nijlpaard...
D - Woensdag 15 oktober 2014 20:03
@anoniem
vervelend dat jij dan meteen zo dik wordt als een nijlpaard. Ben ik eens even blij dat dat bij ons niet meteen gebeurt :)
Ann - Woensdag 15 oktober 2014 20:12
Lijkt me leuk, kan je eens wat anders proberen. hoewel ik de patatjes van de mcdonalds altijd lekkerder vindt dan de hamburgers, vooral samen met die lekkere saus.

Natuurlijk is het onzin dat je dik zou worden van een keertje McDonalds.

Ik zou het zeker wel eens willen proberen, hoewel ik voor een minimale prijs van 6 euro denk ik toch eerder zou gaan voor een lekker belegd broodje zelf samengesteld van zo'n verse bakker.
F - Woensdag 15 oktober 2014 20:15
@D hahaha ;)
miri - Woensdag 15 oktober 2014 20:23
leuk idee, al lust ik die sloffe broodjes niet, geef mij maar een mac flurry die ik zelf kan samenstellen..??!!
M. - Woensdag 15 oktober 2014 20:26
McDonald's is wel echt kei slecht! Daar kun je niet omheen. Niet alleen qua voedingswaarde maar ook onhygiënisch. En er zit heel veel antibiotica in het vlees. En de herkomst van de producten is ook niet om over naar huis te schrijven. Dan kun je wel lullen over een evenwichtig eetpatroon waar McDonald's ook in thuis hoort maar dat is gewoon echt complete onzin. Kijk de documentaire Supersize Me maar eens!
R. - Woensdag 15 oktober 2014 20:44
@Safia

Vriendinnen van mij werken bij de McDonalds en volgens hen kun je zelfs een hamburger bestellen zonder broodje, of andersom, een broodje zonder hamburger. Mensen met gluten bestellen hem bijvoorbeeld zonder broodje. Je betaalt dan nog wel dezelfde prijs maar je zou dus een visburger kunnen bestellen zonder saus en kaas :)

Ik kom als vegetariër alleen bij de McDonalds voor de macflurry's of nep-frappucino. Als ze dit concept nou ook maken met een vega-burger zal ik er misschien nog wel ooit eten. Al moet ik toegeven dat het vast allemaal rotzooi is, maar voor eens in de zoveel tijd kan dat écht geen kwaad.
AnaMan - Woensdag 15 oktober 2014 22:44
"Via een bestelscherm, zoals je die bij meerdere McDonald's in Nederland al ziet, kun je zelf jouw hamburger samenstellen"

Je kon al vanaf dag 1 decennia geleden al je gerechten precies zo krijgen als je wilde, gewoon zeggen wat je wil.
Ik wilde altijd mijn cheeseburger "plain"; geen saus en geen groenten.
Dan krijg je ook meteen een verse, geen ding wat er al een half uur staat.

Die zuilen zijn inderdaad lekker makkelijk, en ook daar kun je custom alles uitvinken.
Mooi dat je nu ook extra dingen kan aanvinken!!!
*** - Donderdag 16 oktober 2014 08:58
Ik vind dit niet echt nodig. Als ik ga zelden naar de McDonalds. maar als ik ga, is het meestal voor een snelle hap. dan heb ik niet de nood om mijn eten 'speciaal' samen te stellen en dan wil ik er niet zoveel voor betalen. Voor dat geld kan ik ergens anders een veel lekkerdere maaltijd krijgen.
Mimiii - Donderdag 16 oktober 2014 21:45
Ik ben het helemaal eens met M. Niet vanuit een uitgestoorde manier, dus niet alleen dat er veel calorieën in zitten, maar het is echt superongezond. Wie weet wat voor soort hormonen en medicijnen en ander troep er in die vlees en producten zit. Geen vezels, geen vitaminen en het is waarschijnlijk 15% vlees en de rest god knows what.

Natuurlijk is het niet erg als je zo nu en dan daar naar toe gaat an dat zal ook amper effet hebben op je gezondheid, maar ik zou er zeker weten geen gewoonte van maken ;)