Hotspot: De Bolhoed Amsterdam

 

Ken jij het Vegetarisch eetcafé de Bolhoed? In de Jordaan, aan de Prinsengracht vind je de Bolhoed. Het is een gezellig eetcafé waar je lekker vegetarisch kunt eten. Eindelijk een restaurant waar de vegetariërs en veganisten goed en uitgebreid kunnen eten. Alle gerechten zijn biologisch, zoals lekkere wortel-pompoensoep, humus, tzatiki, ovenschotels en brownies.

'Ik kwam eerder regelmatig bij de Bolhoed. Soms haalde ik er broodjes voor tijdens de lunch en soms nam ik er een heerlijke avondmaaltijd. Je kreeg dan altijd zoveel lekker eten op je bord! Allemaal dingen die ikzelf nooit zou maken omdat ik niet zo'n kookgek ben. Pompoen, quiches, noten en ga zo maar door, echt heel lekker! Ik vond het er heel fijn om te eten omdat het zo'n relaxte sfeer heeft en er in die tijd zelfs een poes leefde. Deze ging dan tijdens het eten gezellig naastje liggen op het houten bankje. Helemaal mijn ding!' Scarlet

BolHoed

BolHoed

BolHoed

Wanneer je de Bolhoed binnenloopt is het vrij donker, maar je krijgt wel een warm welkomsgevoel.
Het eetcafé is vrij simpel ingericht maar erg knus. Er is genoeg ruimte om met een groep te eten of om zelf even snel een tussendoortje te halen.

BolHoed

BolHoed

BolHoed

De menukaart van De Bolhoed is erg bijzonder doordat het vegetarisch en biologisch is. De Bolhoed is een goede plek om niet-vegetariers eens te laten ontdekken dat je ook lekker kunt eten zonder vlees. Echt goedkoop is het eten niet, maar je krijgt er wel een grote portie voor terug.

BolHoed

BolHoed

BolHoed

BolHoed

BolHoed

BolHoed

Zoals je al op de foto's kunt zien hebben ze heerlijke lekkernijen. De Bolhoed is een prima plek om lekker te lunchen. De inrichting is sfeervol en knus, en het personeel is vriendelijk.

BolHoed

BolHoed

BolHoed

BolHoed

BolHoed

Ik kan je de Bolhoed aanraden als je houd van veganistisch en biologisch eten of als je daar voor open staat. Is het niet jou ding? Dan zou ik de Bolhoed overslaan en een ander eettentjes uitzoeken. Ook als je niet al teveel geld wil uitgeven kun je beter een ander eetcafé opzoeken. Mocht je grote trek hebben en zin in een lekker veganistisch hapje dan zit je op het goede adres!

De Bolhoed kun je vinden aan Prinsengracht 60-62 in Amsterdam

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Onegirl - Zondag 22 september 2013 19:30
Ik zou er wel eens naartoe willen!!!!

Helaas is Amsterdam ruim een uur rijden en 300 uur met het OV ofzo :(
Laura - Zondag 22 september 2013 19:39
Klinkt superleuk, gezellig en lekker! :)
Glynis - Zondag 22 september 2013 20:33
Ik ben er binnen geraakt. 3 dagen Amsterdam daar binnengaan en net plaats hebben! Als Belgje was ik tevreden :) Zo lekker !!
Pippi langkous - Zondag 22 september 2013 21:18
wow! de hemel! dit wil ik zeker eens proberen!! :D
l - Zondag 22 september 2013 22:10
Vegetarisch eten wat ook nog erg lekker lijkt klinkt super, alleen ik heb niet zoveel geld..
michelle - Zondag 22 september 2013 23:27
Als ik de volgende keer in amsterdam ben dan ga ik er zeker eens langs! Lijkt me heerlijk!
Schaatster - Maandag 23 september 2013 00:51
Ziet er leuk uit! Ik ga 'm eens even opslaan in mijn 'moet-ik-nog-proberen' lijstje :)
Myrthe - Maandag 23 september 2013 00:56
Leuk, ga ik zeker een keer naartoe! Het lijkt een beetje op "Baklust" in Den Haag, dat is echt zooooooo'n geweldig fantastisch eetcafé!
GLM1993 - Maandag 23 september 2013 18:04
Soms zou ik wel eens wat rijker willen zijn dan ik nu ben ;p
Lovely - Woensdag 25 september 2013 19:06
Bolhoed, I love it! Paar jaar geleden gegeten toen ik een paar dagen in A'dam was.
Toevallig tegenaan gelopen en wat een geluk. Zo lekker eten! Persoonlijk vind ik de prijs-kwaliteitverhouding goed, je krijg echt lekker, gezond en voedzaam eten. En het personeel is heel vriendelijk en er heerst een warme/intieme sfeer.

Zeker een aanrader!
TS - Maandag 30 december 2013 20:34
Ik vind vegetarisch nou niet echt diervriendelijk.. Maar goed, ze hebben gelukkig ook veganistisch.