Heel veel nieuwe producten proeven!

 

Het was alweer een hele tijd geleden dat we een ProudProeft-video hadden gemaakt. Zo lang geleden, dat er in de tussentijd alweer ontzettend veel nieuwe producten in de supermarkt bij zijn gekomen. Dat vraagt om een extra uitgebreide proefvideo en hij is weer ouderwets gezellig. Dus ga er lekker voor zitten en veel kijkplezier! 

Kende jij deze producten al? Of is er iets dat je graag nog zou willen proberen? We hopen dat deze video weer leuk is om naar te kijken, maar ook dat het inspireert en motiveert om zelf iets nieuws te proberen als je dat graag wilt! Dat kan namelijk best spannend zijn wanneer je een eetstoornis hebt. Uit angst om dik te worden, iets 'slechts' te eten of door te slaan in een eetbui. Daag jezelf uit om weer vrij te mogen genieten en eten weer 'gewoon' eten te laten zijn, maar weet dat het ook op jouw tempo mag. En wij steunen je daarin graag via ons forum, onze chat of onze blogs! Wist je dat je de zoekbalk op de website kunt gebruiken om te zoeken naar blogs over bepaalde onderwerpen?

Liefs ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Patroklos10 - Dinsdag 29 juni 2021 16:41
yeah, die kitkat, je kan h'm trouwens via de scoupy app/site met korting testen! ;)

leuk dat jullie alle drie zo'n andere smaak hebben! Echt een hele gezellige video om bij het eten te kijken, gaf fijne afleiding. Gauw weer doen he, zo'n leuke video maken!

Een hele ES-vraag: hoe 'plannen' jullie zo'n eetvideo in op een dag? Tussendoor? passen jullie je eetpatroon/hongergevoel/verzadiging hier op aan? Ik kan niet geloven dat ik dit ooit zo tussendoor zou durven doen. nl

Floor - Dinsdag 29 juni 2021 19:19
Haha, inderdaad alle drie een heel andere smaak! Dat is zo leuk om te zien, hoe jullie reacties zo kunnen verschillen soms omdat jullie het alle drie afzonderlijk hebben opgenomen :-D Hele leuke video!
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 30 juni 2021 11:48
Hee Patroklos,

Ik snap die vraag wel, had daar vroeger ook mee gezeten. Ik eet dit inderdaad tussendoor. Het is wel wat meer dan op een gemiddelde dag inderdaad, maar dat is voor een keertje helemaal niet erg. Ik zat erna ook wel vol, maar tijdens het avondeten had ik ook gewoon weer trek!

Leuk te lezen dat je het een leuke video vond!

Liefs
Patroklos10 - Woensdag 30 juni 2021 12:28
H Irene,

fijn dat je mijn vraag op een helpende manier wilde beantwoorden zonder oordeel. echt een voorbeeld zijn jullie hoor dat jullie dit zo kunnen. Wat een ruimte en rust moet dat geven! Arme Daphne met de chips haha. Heb je de kitkat en de andere versies ook geprobeerd met korting?
Love - Dinsdag 29 juni 2021 18:16
Wat een gezellige video weer!
F - Dinsdag 29 juni 2021 23:50
De Pringles heb ik ook al een keer geproefd. Echt hot! Mijn man vond het niks, ik wel. Lekker hoor!

Die pannenkoekenvla lijkt me echt helemaal niks, haha.
w - Woensdag 30 juni 2021 10:14
Ik merk wel dat ik zelf steeds minder geef om voedsel uit verpakkingen. Dit was in het verleden ook veel eetbuivoedsel voor mij en nu niet meer, daar ben ik persoonlijk dan wel blij om. Het is helemaal prima, maar word soms wel moe van nog steeds.. weer zoveel 'nieuw' voedsel. Het mag van mij ook gewoon 'basis' zijn, ook om andere redenen. Maak dan zelf maar wat oid. met basis-ingrediënten, maar wil niet z*ken.
Het filmpje was verder echt heel leuk om naar te kijken: De opmerkingen steeds over de producten en hoe het proeft of (niet) smaakt, ik lag in een deuk, haha.