Hands off my chocolate

 

Sinds kort is er een nieuw (eerlijk) chocolademerk te koop: Hands off my chocolate. Dit merk verkoopt repen chocolade die je helemaal zelf op kunt eten. In plaats van de standaard blokjes, bevat deze reep rondjes die makkelijker in je mond passen. Het grappige is namelijk dat op elk rondje de tekst 'Mine' staat. De chocolade is te koop in vijf smaken: Melting Milk, Milk Meets Dark, White Meets Milk, Friendly Dark en Double Dark.

Om eens te kijken of deze chocolade nu echt lekkerder is dan chocolade van andere merken, hebben we twee smaken voor jullie getest. 

hands off my chocolate

De eerste die we hebben geproefd is Melting Milk. Dit is een eenvoudige smaak, maar belooft heel lekker te zijn door de echte Belgische chocolade. Zoals je kunt zien, ziet de reep er door de rondjes heel leuk uit. De chocolade is inderdaad vol van smaak en vind ik hierdoor persoonlijk net iets lekkerder dan gewone chocolade van andere merken. De MINE op ieder stukje maakt het ook net iets specialer trouwens.

chocolade hands off

De andere smaak die we hebben getest is Milk Meets Dark. Dit is een blend van melk en pure chocolade. Ik had hier nog niet eerder van gehoord dus was erg benieuwd! Vaak vind ik de smaak van alleen pure chocolade net een beetje té bitter, maar deze combinatie met melkchocolade is erg lekker en zeker een aanrader. Je proeft dat het puur is, maar je proeft ook melkchocolade waardoor dat té bittere smaakje voor mij er niet meer aan zit.

hands off my chocolate

Deze chocoladerepen zijn te koop bij Albert Heijn voor 2,09 euro per stuk. Dat is helaas wel een beetje prijzig, maar goed, de smaak, de eerlijkheid van de choco en de uitvoering is het wel waard.

Onderstaand vind je het eerste tv interview met de oprichters van Hands Off My Chocolate

Hands off my chocolate!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Amarens - Zondag 8 december 2013 19:32
Ziet er leuk en lekker uit, maar wel jammer van de prijs. Ben benieuwd hoe de structuur is ik heb het liefst harde chocolade en hopen dat het mijn tandjes niet 'electrocuteerd'. Echt een nadelige bij komst van zoetigheid.=(
poepbroek - Zondag 8 december 2013 19:32
Hmm ziet er lekker uit :D Ga em ook halen binnenkort !
sindy - Zondag 8 december 2013 20:57
Milka heeft dit ook, dit is niet zo uniek dus.....Milka koeienvlekken...witte en melkchocolade....
anoniem - Zondag 8 december 2013 21:18
Ik ben heel benieuwd! En die prijs, dat is niet duur, maar een eerlijke prijs!
Mare - Zondag 8 december 2013 21:19

Klopt Sindy, maar dat is toch echt anders dan een mix van melk en puur..

Prijs is oke voor goede chocola, ben benieuwd hoe jullie hem vinden in vergelijking met Tony chocolonely? Die vind ik namelijk echt veel lekkerder dan welk merk dan ook.
Sophie - Zondag 8 december 2013 23:26
Het is belangrijk dat iets een eerlijke prijs heeft, maar dit is voor sommige mensen echt onbetaalbaar hoor.
- - Maandag 9 december 2013 11:27
Eens met anoniem! Jammer dat we allemaal zo gevormd zijn dat het allemaal zo goedkoop mogelijk moet EN nog goed moet smaken en eigenlijk willen we ook gelijk dat het allemaal eerlijk is. Maar ja: kost nou eenmaal wat meer. Dat moet je er dan maar voor over hebben als je eerlijke producten wil. Als dat niet kan is dat jammer maar ga niet piepen dat het te duur is. Het is de normale prijs.
ano - Maandag 9 december 2013 12:07
ziet er lekker uit, als ik nog eens in en albert hijn ben zal ik er zeker eens naar zoeken.

@sophie: iedereen kan dit betalen ;), je moet er soms iets anders voor laten. in paats van die nieuwe oorringen de chocola kopen ;)
sindy - Maandag 9 december 2013 21:32
Wat ik me altijd afvraag aan die Fair producten, moeten die echt 2/3 keer zo duur zijn tov de gewone UTZ certified producten, voor dat misschien dubbeltje meer wat die boeren krijgen. En dan nog....die opleiding voor de boeren om hun (lees onze opbrengst) te verhogen. Ok, dat is in het voordeel van de boeren maar ook zeker in het voordeel van de handelaren.
m - Maandag 9 december 2013 23:52
Heel mooi en uniek ziet het er uit, maar ik zie vooral in dat het om het geld gaat, wat er uiteindelijk aan verdiend wordt
Fijn dat die boeren een 'goed' leven hebben, maar waarom moet er zo 'gevochten' worden voor eerlijke handel..ik word er ziek van eigenlijk. Waarom klopt alles niet gewoon..Waarom niet gewoon basisproducten maken, waarom niet tevreden zijn met 10 soorten chocolade, genoeg is genoeg.
Er is honger in de wereld..sorry, het lijkt me lekker chocolade..zucht.
Black Rose - Woensdag 11 december 2013 10:37
Ziet er echt hemels uit!