Eetbare koffiebeker bij KFC

 

Er komen steeds meer initiatieven als speciale stoffen tassen om milieu bewuster bezig te zijn. Veel mensen leven bewuster en houden meer rekening met de natuur en we recyclen ook meer dan een paar jaar geleden. Kentucky Fried Chicken (KFC) gaat hierin mee door binnenkort een eetbare koffiebeker te verkopen. Lekker en functioneel gaan samen maar op het moment zit het nog in de testfase. Interessant en ik ben erg benieuwd, maar we moeten er dus nog even op wachten.

KFC is bezig met het ontwikkelen van de zogenaamde 'Scoff-ee Cups'. Het is een eetbare beker van een soort koek die bekleed is met suikerpapier. Aan de binnenkant zit een witte chocolade laag. Als je je koffie dus drinkt, smelt de chocolade langzaam en heb je een soort dessert.

kfc koffiebeker

Ondanks dat ik geen koffie liefhebber ben, klinkt dit toch wel heel lekker. Naast de mix van deze ingrediënten worden er ook bepaalde aroma's toegevoegd. Ze smaken hierdoor erg lekker, maar de geur zorgt ook voor een hele beleving. Dit moet positieve herinneringen oproepen die we associëren met lekker weer, vakantie en feel-good momentjes. Het is iets nieuws, iets leuks! Ze worden waarschijnlijk dit jaar nog gelanceerd naar aanleiding van het nieuwe koffie assortiment van KFC.

Bron: HLN.be

Hoe lijkt jou deze nieuwe beker?

 

Gerelateerde blogposts

23
DEC
Keepcup
6

Reacties

Maanmeisje - Vrijdag 27 februari 2015 10:05
Wat bijzonder en origineel! Het lijkt me lekker.
levensgenieter - Vrijdag 27 februari 2015 10:08
Leuk! Lijkt mij ook lekker :)
Safia - Vrijdag 27 februari 2015 10:20
Ik heb het eerder gelezen en, tja, best orgineel natuurlijk, maar als je er misschien te hard in zal knijpen zou de beker misschien wel kapot gaan, en die witte chocolade binnenin gaat smelten door die koffie.. maar ik hou niet eens van koffie... Ach ja
iemand - Vrijdag 27 februari 2015 10:22
Jammie, dat lijkt mee echt heer-lijk!!
Anne - Vrijdag 27 februari 2015 11:10
Nee,dit vind ik echt niets.Zo kan je daar niet meer een gewoon kop koffie drinken en ben je gedwongen om er een kleine maaltijd van te maken.Dat er gezocht wordt naar oplossingen voor het milieu ,dat vind ik wel fijn.
Misschien zouden mensen zelf een soort beker bij zich kunnen dragen ,zoals je ook met waterflesjes doet.Met tassen moet het immers ook binnenkort : ) ..
Anoniem - Vrijdag 27 februari 2015 11:28
Leuk! Maar.. ben wel bang dat koffie gelijk tien keer zo duur wordt..
en ik lus geen koffie.. leuk als ze het ook voor chocomel zouden doen!
framboosxx - Vrijdag 27 februari 2015 11:39
Oeeeh, lijkt me lekker! =)
Jillie - Vrijdag 27 februari 2015 11:43
En de prijs?
Katja - Vrijdag 27 februari 2015 13:42
Klinkt heeel lekker!
Somebody - Vrijdag 27 februari 2015 14:25
Ja, Jillie, goeie vraag! Is denk ik wel duur!
miri - Vrijdag 27 februari 2015 14:45
klinkt leuk en goed initiatief. Toch vraag ik me dan ook wel af wat voor chemische dingen of E nummers ze gebruiken voor het resultaat. Goed voor het milieu maar misschien niet echt voor de mens? het is maar een vraag, we zullen het zien.
Anon - Vrijdag 27 februari 2015 16:38
Vraag me wel echt af wat er gebeurt als ik hem mee neem in de auto en hem dan vergeet op te drinken.... Kom ik een paar uur later terug, is de koek vergaan en heb ik een hele plens koffie in mijn auto liggen...
d - Vrijdag 27 februari 2015 21:35
Het is een verkooptruc.
Eef - Zaterdag 28 februari 2015 14:20
Het is alsnog niet echt milieuvriendelijk als er dierlijke dingen inzitten. Wat het geval is, want er zit witte chocolade in.
En die hele keten is natuurlijk niet milieu en diervriendelijk, dus waarom zou je het steunen door daar wat te kopen?
Ik hoef die troep in ieder geval niet...
E. - Zaterdag 28 februari 2015 21:16
Inderdaad een verkooptruc. En ik vraag mij ook af of er niet meer energie nodig is om dit te produceren dan de standaard bekers...