Een dagje mee met Phoi Cai 23

 

Wie had gedacht in september nog een zomers dagje te kunnen filmen voor jullie? Met mijn hoofd was ik al half in herfst-modus maar vorige week was het toch nog pittig warm geweest. Ik heb een dagje voor jullie gefilmd waarin ik ook een moment neem om een vraag te beantwoorden over lichaamsbeeld/zelfbeeld. Hoe keek ik hier vroeger tegenaan en hoe sta ik er nu in? Ben je benieuwd naar het antwoord hierop en mijn dagje verder? Kijk snel verder!

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

patro - Dinsdag 12 september 2023 17:24
he phoi,

dank voor je openheid over je lichaam. Mooi wat je zegt: dat je best nog kan balen van hoe iets eruit ziet/dat je het liever anders had gezien, dat je geen zien hebt er mee te showen, maar dat je tegelijk toch gelukkig kan zijn en een mooi leven kan hebben, omdat je meer bent dan een lichaam!
Lenty - Donderdag 14 september 2023 12:48
Ik herken het het heel erg,bijvoorbeeld van nooit een jurk naar een lange / midi jurk lukt.
korter lukt niet maar ik ben ok met de midi jurk.

Dankjewel..die herkenning doet goed
Sterregoesforit - Donderdag 14 september 2023 19:20
Herkenbaar, dit heb ik ook!