Een dagje mee met Phoi Cai 22

 

Ik neem jullie weer een dagje mee! Het was een dag waarbij ik in eerste instantie niet zo stil stond bij hoe ik deze had ingevuld, maar tijdens het bewerken van deze vlog besefte ik eigenlijk pas hoe mooi het was dat ik zo'n dag als 'normaal' kon ervaren. Ik deed namelijk twee dingen waar ik tijdens mijn eetstoornis ontzettend veel moeite mee heb gehad, namelijk het zwemmen en naar de McDonalds gaan. Ik las toevallig in de bubble tea vlog van afgelopen vrijdag of we eens iets konden laten zien wat tijdens de eetstoornis onmogelijk voelde. Onbedoeld had ik dit in deze vlog gedaan en ik moet zeggen; wat fijn dat ik er gewoon van kon genieten zonder er een seconde bij stil te hoeven staan. 

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de andere redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem - Dinsdag 29 augustus 2023 15:10
Super leuke vlog! En wat fijn om te zien dat je nu weer onbezorgd naar de MAC kan en zwemmen. Lijkt me zo fijn! Helaas zit dat er voor mij nog niet in, maar ik knok er keihard voor!
Geeft superveel motivatie de wat ik eet op een dag video's.
Ps. Kunnen ook een keer een eetdagboek van 1 week maken?
patro - Dinsdag 29 augustus 2023 15:44
he hoi, ik vind zwemmen momenteel erg lekker, maar ook wel herkenbaar van dat kou/warm afwisseling. Kan je ook eens iets delen over je zelfbeeld? Hoe je nu je lijf ervaart? Struggle je daar nog wel eens mee.
britneyangel - Dinsdag 29 augustus 2023 20:43
zwemmen vind ik wel leuk maar is altijd zo vermoeiend!
ik heb het allang niet meer gedaan.
Juud - Dinsdag 29 augustus 2023 22:04
Leuke, vrolijke vlog! Je doet het echt goed. Mooi mens ben je.