Een dagje mee eten met Phoi Cai 28

 

Tijd voor een nieuwe thee-topic in mijn nieuwste vlog. Ik neem jullie vandaag mee op mijn werkdag. Het is een rustig dagje thuis maar ik zit er best wel prima in, ondanks dat ik nog aan het herstellen ben van het ziek zijn. Ja, nu ik zo terugblik ben ik best tevreden over mijn dag. Dat gevoel had ik op het moment zelf niet zo, maar gelukkig hebben we de beelden nog! 

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Malukah - Dinsdag 12 december 2023 13:53
Wat leuk dat je de tip ook aan ons stelt! Mijn perfecte vrije dag: een pyjama dag. Een dag bewust ingepland om niks te doen, uit te slapen, te rommelen in huis, en een boek te lezen en te gamen.

Gelijk ook mijn tip voor anderen die het liefst een dagje niks hebben: plan het in!
Malukah - Dinsdag 12 december 2023 13:55
*wat leuk dat je de thee vraag ook aan ons stelt!
Esther - Dinsdag 12 december 2023 19:34
Mijn ideale vrije dag:
- uitgebreid douchen ( als ik me niet dik voel)
- chillen op de bank
- theedrinken
- bakken of koken
- met familie iets doen
britneyangel - Woensdag 13 december 2023 04:29
mijn perfecte dag is denk ik in de ochtend lekker een sportlesje, me fit voelen, niet te moe en daarna een lekker broodje eten en lekker winkelen, daarna lekker thuis netflix kijken.

leuke video!