Een dagje mee eten met Phoi Cai 27

 

Soms heb je dagen waarop je niet vooruit te branden bent en dat het gewoon wat rommelig voelt. Dit is er eentje.. Althans zo begint het, want uiteindelijk heb ik een productief werkdagje gehad en hebben we een goed gesprek gehad over de verbouwing van ons huis. Het zijn allemaal spannende dingen maar ook spannende dingen kunnen goed zijn. Veel kijkplezier!

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

britneyangel - Dinsdag 14 november 2023 20:36
voor me es voelt het een beetje teveel wat je als ontbijt nam maar je moet het natuurlijk zelf weten maar ik nam zoiets gisteren in de avond.

leuke video weer!
hoe vond je de chocola? ik vind niet dat je de schuimpjes proeft!
blackandblue - Dinsdag 14 november 2023 23:40
Niet vervelend bedoeld hoor, maar is het niet een beetje vreemd om op een website TEGEN eetstoornissen te zeggen dat JOUW es vindt dat iemand anders te veel zou ontbijten? "Je moet het natuurlijk zelf weten, maar ..." komt in die zin ook een beetje veroordelend over.
Ik zou de keuze van Phoi Cai eerder als inspiratie zien. En dat zeg ik terwijl ik momenteel ook kneitertje vast zit in mijn diepste anorexia ooit. Ja, voor nu zou ik ook niet kunnen ontbijten wat Phoi Cai hier doet, maar man oh man, wat zou ik het graag willen durven! Waarom? Omdat het een normale keuze laat zien van iemand die zich niet langer laat beïnvloeden door eetregels en de angsten die daaromheen hangen.
Ik gun je dat je er op deze manier naar kan kijken!
britneyangel - Woensdag 15 november 2023 09:20
je hebt gelijk, het was misschien niet zo handig omdat te schrijven
S - Woensdag 15 november 2023 12:05
Als (bijna) herstelde kan ik zeggen dat dit ontbijtje echt niet te groot is, maar juist super lekker en gezond. Als avondeten zou het véél te weinig zijn en zou je echt veel tekorten komen.
britneyangel - Donderdag 16 november 2023 22:08
sorry phoica, het was niet vervelend bedoelt!
jij weet wat gezond is of wat kan!
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Vrijdag 17 november 2023 20:49
Hey Britney,

geen sorry nodig. Ik hoop dat het ook relativerend was te horen dat het echt meer dan oke is als normaal. Lastig ook als die eetstoornis er zo over kan oordelen he? Ik hoop vooral dat je op een dag ook zo vrij kan zijn te pakken wat jij wilt :)

En het klopt inderdaad dat ik het niet erg naar schuimpjes vond proeven. De smaak van pepernootjes overheersten wel. Maar ik vond het wel lekker!

Liefs