Een dagje mee eten met Phoi Cai 26

 

Ga je mee shoppen? Ik heb een ochtendje voor mezelf en geniet van wat me-tijd in de stad. Ik heb heerlijk ontbeten in mijn eentje, ondanks dat het wat onwennig voelt. Ik heb leuke dingen gehaald en alvast wat inspiratie opgedaan voor de feestdagen. Een beetje vroeg wellicht, maar het maakt mijn ochtend helemaal af. Benieuwd naar hoe mijn dag verder was geweest? Pak een kop thee en kijk gezellig mee!

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

britneyangel - Dinsdag 31 oktober 2023 23:24
leuke video van jou!
ik hoorde je vertellen dat je bij de chat was, dat had ik gemist, ik heb je al heel lang niet bij de chat gezien, dat vind ik wel jammer!

met kerst kun je mij niet blij maken, wel de films en versieringen, sorrymaar ik snap gewoon echt niet dat mensen de kerstdagen leuk kunnen vinden.
britneyangel - Dinsdag 31 oktober 2023 23:24
lekker warm vest heb je aan haha!
Hoi - Dinsdag 7 november 2023 13:34
Ik vind jou filmpjes heel leuk want ik merk ook met andere eet mee dagjes dat je in een heel ander leven fase zit dan de andere proudleden met die de dagje eet mee videos maken.