Een dagje mee eten met Phoi Cai 25

 

Na veel te lang uitstellen ga ik vandaag naar de kapper. Ondanks dat ik het lange haar leuk vind, vind ik het ook erg zwaar en bezorgt het me regelmatig hoofdpijn. Daarnaast vind ik een korte kapsel ook wel fijn voor in de herfst. Ik begin ook helemaal in de herfstsferen te komen en geniet van mijn eerste koffie met een winters tintje van het jaar. Nommm! Veel kijkplezier.

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Maluka - Dinsdag 17 oktober 2023 15:16
Leuk je nieuwe haar! Hopelijk scheelt het aan hoofdpijn! :) Ik ben heel erg benieuwd hoe je die wrap maakt! Dat zou ik ook graag maken
Over 10 jaar hoop ik ook zulke vrolijke kindjes te hebben waarmee ik zoveel leuke activiteiten onderneem als jij doet :)
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Maandag 23 oktober 2023 08:31
Ha Maluka,

voor de wrap bak ik eerst een eitje half gaar en daarmee beleg ik een wrap met wat lekkers erbij. Ik bak de opgevouwen wrap dan droog in een pan tot het lekker krokant is. Dit ging verrassend snel en gaarde het ei ook verder.

Liefs
Lenty - Dinsdag 17 oktober 2023 16:59
Je haar is erg mooi zo.
Wat ontzettend mooi dat creativiteit je toch positief door de ochtend kon halen.

Waar koop jij die lekkere siroop?
Liefs
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Maandag 23 oktober 2023 08:32
Ah dank je, Lenty..!

Ik heb het dit keer bij een koffiezaakje in Rotterdam gehaald maar je kan het ook bij de groothandel of online vinden. Of je moet in de buurt ook een koffietentje hebben die monin gebruikt. Vaak willen ze het nog wel verkopen ;)

Liefs
Cindy - Dinsdag 17 oktober 2023 20:02
Leuke video weer! Ik moet ook dringend nog eens naar de kapper ..vind jouw video 's zo fijn en motiverend altijd in een niet zo positieve wereld soms..bedankt terug!
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Maandag 23 oktober 2023 08:32
Wat lief van je, Cindy. Bedankt voor je mooie woorden ♥