Een dagje mee eten met Phoi Cai 20

 

Welkom op mijn verjaardagsfeestje! Ik was vorige week jarig en nam de vlogcamera een dagje mee. Het was voorheen een dag die ik maar dubbel vond. Aan de ene kant hoorde het een leuke dag te zijn - binnen het gezin vierden we verjaardagen altijd heel uitbundig - maar in de tijd dat ik zo worstelde met mezelf, vond ik het maar een lastige dag. Ik vond het lastig om in het middelpunt te staan en om de dag te vieren met lekker eten. Gelukkig is dat verleden tijd en kan ik mijn verjaardag al heel wat jaren zoals voorheen fijn vieren met de lieve mensen om me heen. Iets wat niet altijd vanzelfsprekend was, maar daarom nu des de fijner is.

Het gaat niet om het eten, het gaat niet om het de aandacht. Het gaat ook niet om het pleasen van anderen en het leuk te maken voor anderen. Het gaan om het samen zijn en samen deze dag te kunnen vieren omdat het er mag zijn. Veel kijkplezier! 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Maya - Dinsdag 4 juli 2023 16:07
Nog van harte gefeliciteerd! (L)
Anoniem - Dinsdag 4 juli 2023 16:24
Nog van harte gefeliciteerd!

Liefs
patroklos - Dinsdag 4 juli 2023 17:05
He Phoi,

dank dat je ons mee wilde nemen in je dag en leven. En je mooie woorden aan het einde. Voor de volgende keer: je hoeft niet zo onzeker te zijn hoor, want je zegt best vaak dat het rommelig was. En ookal is dat zo: het is jouw volg en leven en je mag filmen zoals de dag zich aandient. Geen excuses nodig wat mij betreft. Je doet het zo mooi juist!
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Woensdag 5 juli 2023 10:57
Lief dat je dat zegt! Blijkbaar zit daar toch nog een stukje onzekerheid verstopt, dus fijn dat je er ook op terugkomt. Dat stelt me stiekem toch gerust ♥

Liefs
britneyangel - Dinsdag 4 juli 2023 17:10
gefeliciteerd met je verjaardag! je bent goed verwent! heb je ook echt jarig gevoelt? ik vind me verjaardag altijd zo een geregel en ik voel me ook allang niet meer jarig maar ondanks dat kan ik er wel van genieten gelukkig!
geniet lekker van je kadoos!
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Woensdag 5 juli 2023 11:01
dank je! Het echt jarig voelen vind ik tegenwoordig maar lastige. In het begin was dat gevoel er sowieso niet, vooral omdat ik zo bezig was met het regelen en alles. Maar vanaf het moment dat de boodschappen binnen waren, kwam steeds meer ruimte vrij voor het genieten van zo'n dag. Ik denk dat ik me niet zo zeer jarig heb gevoeld, maar dat ik me vooral geliefd heb gevoeld. En dat was zo fijn :)

Liefs
Cindy - Dinsdag 4 juli 2023 18:24
Gefeliciteerd van mij ook! Ziet er leuk uit weer bedankt
Lenty - Dinsdag 4 juli 2023 18:31
Wat leuk !!! nog gefeliciteerd lieve jij
Shelly - Dinsdag 4 juli 2023 18:31
Is taart op een bordje niet gezelliger?
Nog van harte..
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Woensdag 5 juli 2023 11:03
Dat had het zeker geweest, maar ik bescherm mijn taarten graag van onze kat zodat mijn gasten kunnen genieten van een stukje taart ;)

Liefs
F - Dinsdag 4 juli 2023 23:54
Gefeliciteerd! Wat een heerlijke dingen op tafel!
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Woensdag 5 juli 2023 11:04
Bedankt voor alle felicitaties ♥
Juul__ - Zondag 16 juli 2023 21:26
Alsnog gefeliciteerd, fijn dat je je open kon stellen voor hulp van andere mensen. Mooi leerproces beschrijf je.
Dat je gevierd mag worden. Dat raakt. Heel mooie woorden. Dankjewel voor je openheid. (L)