Een dagje mee eten met Phoi Cai 19

 

Leuk dat jullie weer meekijken! Het is een typisch werkdagje en daardoor ook een tikkie rommelig. Maar ik kan tegenwoordig steeds meer genieten van zulke dagen, ondanks dat ze soms wat rommelig zijn. Het houdt de boel een beetje op gang en daardoor vliegt de tijd extra snel. En voor ik het weet is het tijd voor bed en is er weer een dag voorbij gevlogen. Zo simpel als een dag dan kan zijn, is het ook weer fijn dat het zo simpel mag zijn. Sit back and relax en veel kijkplezier!

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de andere redactieleden bekijken, verschillende Q&A's, andere podcasts en meer.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem - Dinsdag 27 juni 2023 13:03
Ik ben echt een ochtendmens. Ik ga er altijd heel vroeg uit en dan voel ik me gedurende de dag veel productiever omdat ik dan meer doe.

Misschien is avonturenboerderij Fien en Teun wat?
Anoniem - Dinsdag 27 juni 2023 13:03
Ik ben echt een ochtendmens. Ik ga er altijd heel vroeg uit en dan voel ik me gedurende de dag veel productiever omdat ik dan meer doe.

Misschien is avonturenboerderij Fien en Teun wat?
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Dinsdag 27 juni 2023 19:09
Het avonturenboerderij kennen we zeker! Misschien al iets te goed haha. Toevallig gaan we er binnenkort zelfs weer logeren. Maar het is zeker een goede aanrader.

Liefs
Anoniem - Dinsdag 27 juni 2023 14:47
Leuk hoe je je kijker erbij betrekt! Ik zie je steeds natuurlijker vloggen. Leuk om te zien!

1. Ik ben een ochtendmens. Uitslapen zou goede exposure zijn. Alles na 08.00 uur vind ik zo de van mijn dag (maar meestal ga ik er tussen 06.00 (doordeweeks en zaterdags) en 07.00 (zondags) uit.

2. Geocachen? Pluktuin bezoeken? Bootje varen? Bakkerijmuseum in Hattem (bij Zwolle) vonden onze kids heel leuk. In Wassenaar (andere kant van het land voor jou) hadden we een Monkeyspeelbos.
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Dinsdag 27 juni 2023 19:10
Wat een lieve woorden, dank je! Dat doet me goed.

Bedankt voor de tips! Ik ga eens kijken :)

Liefs
Anne - Dinsdag 27 juni 2023 15:43
linnaeushof of drouwenerzand zijn super leuk met kids :)
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Dinsdag 27 juni 2023 19:11
Wat een leuke tips, Anne. Bedankt! Ik kende ze allebei niet maar google laat me zien dat het er erg leuk uitziet. Die ga ik ook onthouden ;)

Liefs
britneyangel - Dinsdag 27 juni 2023 19:55
drouwenerzand is erg leuk, ik was daar vorig jaar met kamp geweest, ik had er leuke armbandjes gekocht!

leuke video weer zeg! ik vond het jammer toen het afgelopen was haha.
Anoniem - Dinsdag 27 juni 2023 21:22
Wat ook leuk is om te bezoeken is met de kinderen is de spelerij

Interactieve speeltuin voor kinderen, met technologie-, kunst- en bakworkshops in een bosachtige omgeving. ( De spelerij in Dieren )
Angelien - Dinsdag 27 juni 2023 21:26
Poi chaj ik zie je alleen maar eten voor de computer dat is niet oké..aandachtspuntje om aandacht aan te schenken wellicht?Ik vind het voor kijkers om naar te kijken storend.

Juliana toren voor de leeftijd van de meiden nu heel geschikt .
Ezel wandeling of manege bezoeken .kamelenboerderij ook aanrader.

Giethoorn bootje huren en museum daar de oude aarde ..goudzoeken in bak buiten

Kabouterspeurtocht

Malukah - Woensdag 28 juni 2023 12:20
Het viel me ook op dat ze voor de computer eet, maar ik vind het juist mooi dat men eerlijk kan laten zien hoe ze leven en eten. En niet dingen aanpassen voor een video :)
Anoniem - Woensdag 28 juni 2023 19:59
Dat vind JIJ niet ok. Dat mag, maar nogal denigrerend om haar zo aan te spreken.
Anoniem - Dinsdag 27 juni 2023 22:15
Deze reactie verbaast mij. Wat raakt jou zo erg aan eten voor de computer dat je meent Phoi Cai op haar gedrag aan te moeten spreken - en niet eens alleen namens jezelf maar ook namens "de kijkers"?
britneyangel - Woensdag 28 juni 2023 09:28
goeie vraag, ik stoor me er niet aan hoor! ik vond de video erg leuk!
Elisa - Woensdag 28 juni 2023 13:10
Leuke video weer! En wat zagen je kinderen er schattig uit toen ze samen die trap op liepen.
De Ontdekhoek (Rotterdam) vond ik altijd fantastisch, misschien is dat wat?

Maya - Woensdag 28 juni 2023 15:28
Leuke vlog!
Ik ben een chronisch vermoeide duif :P
Wat betreft activiteiten om te doen: een fietstocht(je), naar een (grote) speeltuin in de buurt, picknicken, museum, de Veluwe, kamperen in jullie eigen tuin. Deelnemen of kijken naar een sport/muziekevenement (vaak zijn er in de zomer evenementen waar onderdelen voor kids in het programma zitten).
sa - Donderdag 29 juni 2023 10:06
waarom is het artikel weg die boven aan stond?
patroklos - Donderdag 29 juni 2023 10:36
je bedoel het artikel over het bewerken van foto's online denk ik? Ik zie het ook niet meer. Wel best een heftig discussie eronder. Miss heeft het daar mee te maken?
Daniel -hoofdredacteur Proud2Bme - Donderdag 29 juni 2023 12:36
Beste Sa, Patroklos en anderen,

Ik heb het inderdaad verwijderd in verband met de discussie die ontstond en dan met name de nare, persoonlijke toon in sommige bijdragen.

Het team van Proud2Bme werkt hard en stelt zich daarbij kwetsbaar op, door zoveel van zichzelf te laten zien. Het is makkelijk om daar als bezoeker, vanwege de anonimiteit veel minder kwetsbaar, kritiek op te leveren.

Maar dat wil niet zeggen dat het ook allemaal maar moet kunnen. De reactiemogelijkheid onder de blog is niet bedoeld voor ellenlange discussiebijdragen en kritiek. (Ik zeg dit in het algemeen hoor, niet persoonlijk tegen jullie uiteraard.)

Ook opmerkingen over het moderatiebeleid of andere zaken die niets met het geplaatste blog te maken hebben, horen niet onder de blogs thuis.

Voor discussies kan een topic geopend worden op het forum. Kritiek, op redactieleden of op het moderatiebeleid of ander beleid van Proud2Bme, kan gemaild worden naar info@proud2bme.nl

Ik begrijp heel goed dat het misschien verwarrend kan zijn omdat er vroeger veel meer werd toegestaan in de reactiemogelijkheid onder de blogs, maar de tijden zijn veranderd. Op de meeste websites van bijvoorbeeld kranten kan ook niet meer op elk artikel vrij geschoten worden zoals vroeger, vaak is de reactiemogelijkheid zelfs helemaal verdwenen.

Gelukkig voelen de meeste mensen die op Proud2Bme reageren heel goed aan of hun reactie gepast en opbouwend is of niet, net als in het gewone leven.

Lieve groet, Daniël
patroklos - Donderdag 29 juni 2023 12:54
Beste daniel,

het viel mij onder de blog ook op wat een ellenlange reactie er onder stond van een van de lezers, wat bijna een blof/artikel op zich was en hoe Irene daarin werd aangevallen. Miss moeten zulke mensen even een ander platform zoeken om te reageren of zelf een dagboekje beginnen op de site idd. Niet fijn voor Irene, ook de aanval op haar tattoo, terwijl ze zich zo kwetsbaar opstelt.

Miss een idee om een keer een artikel/blog te wijden aan de gedragsregels van Proud en hoe mensen wel/niet kunnen reageren op blogs. Niet om ieders mond te snoeren, maar om nare berichten te voorkomen en ook al dat werk voor jullie?

Jullie doen zo jullie best he!

Liefs van mij
Shelly - Vrijdag 30 juni 2023 11:20
Burgers zoo
Openlucht museum
Zwembad klarenbeek
Kinderboerderij
Gigi - Vrijdag 30 juni 2023 16:05
Weet niet of er een woord voor is:

Wat ik als kind in de zomer heel leuk vond waren die buiten natuur speeltuin waar we in beekjes dammen konden bouwen, water oppompen etc