Een dagje mee eten met Phoi Cai 18

 

Verrassing! In mijn nieuwe dagje mee neem ik jullie mee picknicken tussen alpaca's. Het was voor ons ook een verrassing, maar één van de leukste in een lange tijd. Zelf vind ik verrassingen altijd nog wat spannend, maar deze dag leert me weer eens dat een verrassing naast spannend en een tikkie eng, vooral ook erg leuk kan zijn. Veel kijkplezier!

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de andere redactieleden bekijken, verschillende Q&A's, andere podcasts en meer.

 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

June - Dinsdag 30 mei 2023 15:22
Ben je toch mooi. Dankjewel voor je video. Van genoten.
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Dinsdag 30 mei 2023 20:02
Wat lief, June.. Dank je wel! Fijn te horen dat je er van hebt genoten ♥
britneyangel - Dinsdag 30 mei 2023 22:03
ik hou ook echt niet van verassingen!
leuke video, je ziet er leuk uit!
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Donderdag 1 juni 2023 09:07
Dank je, Britney!
Anoniem - Woensdag 31 mei 2023 23:27
Wat een schattige dieren, en een leuke vlog! Hou zelf ook echt totaal niet van verrassingen, dus vind het dapper dat je op pad bent gegaan, mét kinderen, zonder te weten wat je te wachten stond.
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Donderdag 1 juni 2023 09:08
Dank je, Anoniem! Gelukkig weten de buurtjes ook heel goed wat de meiden wel of niet aankunnen en wat ze leuk vinden of niet. Dus het vertrouwen daarin helpt ons zeker los te laten :)

Liefs!