Een dagje mee eten met Phoi Cai 15

 

Vandaag neem ik jullie mee op een werkdagje. Na een gebroken nacht mocht ik weer aan de slag. De kids waren op school en mijn man was aan het klussen, waardoor ik in alle rust mijn ding kon doen, waaronder ook het snoepen van paaseitjes. Ja, het is nog veel te vroeg maar chocolade is chocolade toch? Hoewel ik over dit paaseitje mijn twijfels had... 

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de andere redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer. Veel kijkplezier!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Elisa - Dinsdag 21 februari 2023 18:33
Leuke video weer!
Ik genoot er vroeger altijd enorm van om nieuwe dingen te ontdekken met eten, zo'n paasei zou ik heel leuk hebben gevonden, maar de eetstoornis heeft dat wel flink verziekt. Ik ben dan altijd bang dat het iets heel ongezonds gaat zijn of dat ik het niet lekker zal vinden en dan calorieën heb verspild (wat natuurlijk nergens op slaat, maar ja, eetstoornis logica...) Ik probeer daar wel aan te werken, want ik mis het echt!
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Vrijdag 24 februari 2023 08:29
Hey Elisa,

Wat een pijnlijk en confronterend besef. Knap dat je daaraan werkt en ik hoop dat je op een dag weer de vrijheid en ruimte voelt dit aan te kunnen gaan en ervan te kunnen genieten.

Liefs,
Phoi Cai
Mar - Dinsdag 21 februari 2023 22:15
Ben vorige week toevallig ook bij de Jamin geweest en heb een paar bijzondere smaken meegenomen en geproeft ❤️

Heb je inmiddels de mystery al geproeft?. Ik vond hem " saai" niet eeb heel spannende smaak.. dacht eerst gewoon een witte tot iemand zei.. witte magnum. Wat denk jij /jullie dat de smaak is? Xx
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Vrijdag 24 februari 2023 08:29
Ik ga het vanavond proberen met de vrijwilligers dus ik ben heel benieuwd. Maar jouw omschrijving stelt me enigszins gerust dat het niet iets al te gek zal zijn. To be continued...

Liefs!
Malukah - Donderdag 23 februari 2023 22:41
Ohh wat was dat avondeten? En wat was dat zwarte streepje saus dat je op je bord deed? Zag er lekker uit:)
Phoi Cai - redactie Proud2bme - Vrijdag 24 februari 2023 08:31
Hey Malukah,

Het was rijst met een Chinese auberginestoof, een soort koe lu yuk en Chinese groente. En op de wrap zat hoi sin saus. Het wordt veelal gebruikt als een dipsaus.

Liefs!