Een dagje mee eten met Lotte 2

 

In deze video neem ik jullie weer een dagje mee in mijn eetpatroon, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Het was eigenlijk een hele normale werkdag voor mij en ik hoop dat jullie het leuk vinden om eens te zien wat ik op zo’n dag zoal eet. Ik heb het gevoel dat deze video best goed representeert hoe ik normaal gesproken eet: Op gevoel en niet echt met een vaste planning. Ik hoop dat deze video je motiveert en inspireert dus laat gerust weten wat je ervan vond!

Wil je op de hoogte blijven van al onze video’s, abonneer je dan op ons YouTube kanaal. We plaatsen iedere dinsdag een nieuwe video.

♥ Liefs,
Lotte

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Honeychild - Dinsdag 3 april 2018 14:36
Wat grappig, ik bak mijn ei ook altijd aan twee kanten, terwijl mijn vader me daar laatst heel hard om uitlachte, haha! Leuke video weer, en ik hoop dat je niet al te veel last van spierpijn hebt gehad na je training!
Anouska - Dinsdag 3 april 2018 14:39
Leuke video! Was heel inspirerend om naar te kijken. Een vraagje. Wat houdt zo'n boodcamptraining eigenlijk in?
Lotte - Dinsdag 3 april 2018 16:35
Bedankt voor deze video! Ik merk bij het kijken dat mijn eetpatroon ondanks het feit dat ik mezelf als genezen beschouw, toch minder normaal is dan ik dacht - "eten andere mensen méér dan twee tussendoortjes per dag? En dit ook? En dat ook?" - dus het heeft wel weer voor wat extra inzicht gezorgd.
Eenzaam-bloempje - Dinsdag 3 april 2018 18:55
Leuke video. Erg leerzaam.
Ik heb ook wel eens mee gedaan met een bootcamp je gaat echt kapot.
Je bent dus niet de enige Lotte.
aloe - Dinsdag 3 april 2018 19:29
leuk lotte, om naar je vlog te kijken en te zien wat je eet en wanneer. Ik vind dat je het leuk doet :-)
boulimia meisje - Dinsdag 3 april 2018 19:33
Lotte je hebt zo fijne stem om naar te luisteren
Lost girl - Woensdag 4 april 2018 23:21
Ik vind het zo knap van jou en de anderen ook dat je uit jezelf zoveel uur thuis kan werken. Ik zie mezelf dat echt nooit doen.
hannah - Donderdag 5 april 2018 08:49
Erg mooi gefilmd!