Een dagje mee eten met Lonneke 18

 

Even een frisse wind, letterlijk! Ik experimenteer met mijn werkuren en loop daardoor een rondje hard in mijn pauze. En tsja hardlopen, dat was vroeger echt wel eetstoornis. Gelukkig is dit helemaal veranderd en kan ik echt genieten van het buiten zijn en mijn lichaam bewegen. Verder kan je ook weer genoeg kattenneusjes verwachten en ik kook echt comfort-food!

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Bekijk de verschillende dagjes mee-eten, die elke keer weer anders zijn. Of ga lekker zitten voor een Q&A of serieuze gesprekken. Elke dinsdagmiddag staat er weer een nieuwe video voor je klaar! Heb je een idee of een thema waar je graag iets over wilt horen? Laat het ons gerust weten!

 

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het vooral weten!

Veel liefs,

Lonneke


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

britneyangel - Dinsdag 15 februari 2022 20:15
leuke video!
wat bedoel je met de zin dit maakt je lichaam echt kapot, of had het met de bewegingdrang te maken?
Lonneke - Redactie Proud2Bme - Donderdag 17 februari 2022 10:02
Hee Britney,

goede vraag, daarmee bedoelde ik vooral dat je echt naar je lichaam moet luisteren en er goed voor moet zorgen. Je kan je lichaam echt schade toebrengen als je beweegt zonder (op tijd) rust te pakken, het niet voorzichtig opbouwt of goed te eten en te drinken. Hopelijk is je vraag zo beantwoord!

Liefs!
Patro - Dinsdag 15 februari 2022 21:28
Gave video weer. Zit je haar ook anders/korter? Mooi iig

Wat was je ontbijt? Dat was niet helemaal duidelijk voor mij. Herkenbaar van dat bordje! Ik probeer het ook rustig voor mijzelf klaar te maken en gezellig.

Fijn dat je zo kan sporten. Heerlijk idd om gezond te bwegen en fijn dat je daar hulp bij hebt van je vriend. Kan je ook wel eens niet gaan dan de week ervoor bijvoorbeeld? Herkenbaar wat je zegt over luisteren naar advies! In mijn erge es tijd deed ik alleen maar wat ik moest van mijn hoofd.

Foei, lunchen achter je laptop! haha
Lonneke - Redactie Proud2Bme - Donderdag 17 februari 2022 09:59
Hee Patro!

In deze video is mijn haar onveranderd, in de volgende vlog is er een stukje af! Mijn ontbijt was havermout van amandelmelk, kersen, pecannoten en pindakaas, misschien niet helemaal duidelijk in beeld gebracht inderdaad.

Ik begrijp je vraag over het sporten niet zo goed, bedoel je of ik ook een week niet kan gaan? Want dat kan ik zeker hoor! Soms voel ik me niet lekker of komt het gewoon niet uit, dan vind ik het echt geen probleem om een stapje terug te doen.

Bedankt voor je reactie!

Liefs
Patro - Donderdag 17 februari 2022 14:47
heerlijk dat ontbijtje. Details zijn ook niet per se nodig bedenk ik nu. OVer dat sporten idd dat je ook wel eens mag overslaan van jezelf. Ik denk dat die ook echt nog een restje-es-vraag van mij is. Ik vind dat nog wel lastig, nu ik het weer aan het opbouwen ben om ook eens niet te gaan als ik geen zin heb. Het zit nog wel erg in mijn hoofd dat ik niet moet 'zeuren' en dat je immers 'altijd blij bent als je gegaan bent'. #fitnesswet. ;)

Liefs van mij en dank voor je reactie!
E - Dinsdag 15 februari 2022 23:27
Hahah herkenbaar probleem van je katten op de kookplaat. Ik heb dus laatst van die super fijne oplegplaten (ofzoiets) gekocht en die zorgen ervoor dat ze de knopjes niet meer in kunnen drukken. Ik vind het zelf heel fijn en het geeft me ook een veilig(er) gevoel als ik niet thuis ben
Lonneke - Redactie Proud2Bme - Donderdag 17 februari 2022 10:00
Hee E,

bedankt voor je reactie! Wij hebben inderdaad ook zo'n oplegplaat (nou ja plaat, gewoon een fancy houten plank, haha) en dat helpt inderdaad! Ik voel me toch ook wel een stuk veiliger als ik er niet ben. Meestal leg ik die er ook op, maar toevallig, die ene keer dat ie er niet ligt.. Haha.

Veel liefs voor jou en je katten!
Jildou - Woensdag 16 februari 2022 20:34
Wat een fijne video Lonneke! Bedankt daar voor. Bemoedigend om te zien dat je op deze manier kunt eten na een eetstoornis.
Lonneke - Redactie Proud2Bme - Donderdag 17 februari 2022 10:01
Hee Jildou,

wat een lieve reactie, dankjewel daarvoor! Fijn dat het je bemoedigt!

Liefs!