Een dagje mee eten met Lonneke 14

 

Het is weer dinsdag! Aan mij weer de eer om jullie te voorzien van een gloednieuwe video. Vandaag neem ik je een dagje mee in, hoe kan het ook anders, een rustige thuiswerkdag waarin ik werk afwissel met wat huishoudelijke klusjes, spelen op mijn nieuwe (!) keyboard en een gezellig etentje. Hopelijk geeft het je weer een flinke dosis motivatie! Ga er lekker voor zitten en veel kijkplezier.

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Wat voor video's kijk jij graag? Of wat zou je graag willen zien? Voor nu in ieder geval veel kijkplezier! Laat gerust een reactie achter.

Deze video is opgenomen voordat Peter R. de Vries overleed. 


Liefs, Lonneke


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar. 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lost girl - Dinsdag 20 juli 2021 14:11
Fijn dagje om te zien. Ik vind het juist fijn als het wat rustiger gefilmd is. Ik zag het echt zo mis gaan toen je dat bakje Indisch niet open kreeg. Spierwit T-shirt en gele/bruine saus ai hahaha. Handig de kookles van je vriend. Geen idee dat het zoveel stapjes waren.
Niet zo raar dat je de video de volgende dag afsloot. En dat je daarmee luisterde naar je gevoel.
Lonneke - Team Proud2Bme - Woensdag 21 juli 2021 09:54
Hee Lost Girl,

Hahaha, je zeker als ik het zelf zo terug kijk, verbaasd het me dat dat goed ging, haha. Ja, ik leer ook veel van hem wat dat betreft, hij is echt de kok bij ons thuis. :)

Bedankt voor je lieve berichtje, fijne dag gewenst!

x
Arwen - Dinsdag 20 juli 2021 16:08
Lieve lonneke leuk om te zien wat je allemaal at hopelijk waren die enchiladas lekker vreselijk van Peter de vries ik werd er ook heel verdrietig van ik hoop dat je mensen had om je te troosten ik hoop dat je veel mensen in je leven hebt die er voor je zijn en sterkte in deze moeilijke corona tijd liefs
Lonneke - Team Proud2Bme - Woensdag 21 juli 2021 09:55
Heey Arwen,

Bedankt voor je lieve reactie! Ja, echt heel vreselijk inderdaad.. Kwam echt onwijs binnen en ik kan het nog steeds niet echt geloven. Hopelijk heb jij (hierin) ook steun aan mensen om je heen.

Ik vind het trouwens helemaal niet vervelend dat je sterkte zei, hoor! Juist heel lief en bedachtzaam! Jij ook sterkte en hou je taai.

Liefs
Arwen - Donderdag 22 juli 2021 08:36
Hee nog een Arwen..
Mijn gebruikersnaam is ook Arwen
hahah
Hopelijk weten anderen dan wel wie wat zegt..britneyangel - Dinsdag 20 juli 2021 19:11
leuke video , ik vind het best apart om te zien dat je s'middags warm eet. ik ben dat niet gewent! ik was ook erg geschrokken over het nieuws van peter r de vries. echt zo heftig poeh!
Lonneke - Team Proud2Bme - Woensdag 21 juli 2021 09:56
Hee Britney,

Als het even kan, eet ik het liefst warm tussen de middag, maar dat is denk ik ook persoonlijke voorkeur! Ja, heel heftig inderdaad.. Hopelijk kun jij dit voor jezelf uiteindelijk ook een plekje geven.

Fijne dag Britney, liefs!
Arwen - Dinsdag 20 juli 2021 20:15
P s lonneke ik hoop dat je het niet vervelend vind dat ik weer zei sterkte in deze corona tijd ik zal het niet meer zeggen maar ik was vergeten dat ik dat al een paar keer had gezegd fijne avond
fan - Dinsdag 20 juli 2021 22:30
wauw heerlijk zo met je beestje in die handdoek. Ziet er zoooo fijn uit.

wat zat er in de bakjes van het Indiasche eten? En wat las je er voor superdik boek bij? Benieuwd naar wat meer context ;).

wauw wat een enchill-expert heb je in huis! Is Bram jouw vriend?

Heerlijke video weer! Dt mag echt vaker in de week! Hoop dat jij weer wat rust hebt gevonden na al het PrdV nieuws. Liefs van mij iig
Lonneke - Team Proud2Bme - Woensdag 21 juli 2021 09:57
Hoi hoi,

Ik heb eigenlijk geen idee meer wat er in die bakjes zat. Mijn vriend had besteld en er stond ook niets meer op, dus ik eet gewoon wat ik lekker vind. :) Bram is inderdaad mijn vriend!

Liefs en fijne dag!

x
Anne - Woensdag 21 juli 2021 11:36
Ik vond het ook fijn om een rustige dag te zien met huishoud taken erbij. . Die nemen best veel tijd in beslag, bij mij wel tenminste!
Wat leuk, je keyboard, ben je ook pas begonnen met spelen?
Ik vraag mij af wat voor een dik boek je aan het lezen was bij de lunch! 🙂


Lonneke - Team Proud2Bme - Woensdag 21 juli 2021 11:45
Hi Anne,

Bedankt voor je lieve reactie! En ja, kost toch best veel tijd altijd inderdaad! Gelukkig vind ik het met een podcast erbij minder erg. :)

Ik heb vroeger lang op pianoles gezeten, maar inmiddels meer dan tien jaar niet meer gespeeld. Dus ja, soort van opnieuw begonnen!

Ik las trouwens een boek van Murakami, de opwindvogelkronieken! :)

Liefs!
#Marjan# - Woensdag 21 juli 2021 13:32
Hey Lonneke, ik geniet altijd zo van jouw filmpjes. Ik vind het inderdaad net fijn, de rust die jij en jouw filmpjes uitstralen. Zo schattig ook hoe je daar zat met je diertje in die handdoek; net een klein baby'tje.

Ik denk dat ik het al eens gezegd heb, maar ik ben zo verliefd op jouw planten! :-)

Veel liefs!
Lonneke - Team Proud2Bme - Woensdag 21 juli 2021 13:38
Heey Marjan,

Bedankt voor je lieve woorden! Fijn om te lezen dat je die rustige filmpjes juist fijn vind! Ook al film ik natuurlijk gewoon op mijn manier, ik ben soms toch een beetje 'bang' of het niet té rustig is, haha.

En bedankt voor je compliment, namens mijn planten! Blij ook dat ze er (grotendeels) goed bij staan!

Veel liefs en ik wens je een goeie dag toe!
x
#Marjan# - Woensdag 21 juli 2021 14:23
Hey Lonneke,

Ik hou zelf ook erg veel van planten, hoe meer hoe beter! Het kan me soms zooo frustreren als ze het niet zo goed doen als ik zou willen, maar dat is dan weer een les in verdraagzaamheid voor mijn perfectionistische ik. :-)

Ik snap de bezorgdheid over misschien té rustige filmpjes, maar aan de reacties hierboven te lezen, zit dat helemaal goed denk ik. :-)

Ik wens jou ook een enorm fijne en zonnige dag toe!