Een dagje mee eten met Laura 3

 

Het is weer dinsdag en dat betekent een video. In deze video geef ik jullie weer een kijkje achter de schermen en laat ik zien wat ik allemaal eet op deze dag. Elke dag ziet er weer anders uit en morgen eet ik waarschijnlijk weer heel andere dingen dan vandaag. Het was een werkdagje voor mij en ik werkte vanuit huis. 's Avonds heb ik - een beetje laat - lekker gekookt samen met mijn vriend en heb ik iets gegeten wat ik al langere tijd niet meer had gemaakt en veel zin in had. Maar.. we beginnen natuurlijk de dag met het ontbijt. Veel plezier met kijken! ♥

Ik hoop dat je het leuk vindt en laat gerust een reactie achter. Wil je iets zeggen over hoeveelheden of over wat ik eet, lees dan eerst dit eens. Ps. excuses voor het slechte beeld aan het eind van de video.. het was een beetje donker.

handtekening

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Odette - Dinsdag 19 juli 2016 13:19
Superleuk om te zien!
Honeychild - Dinsdag 19 juli 2016 13:34
Respect voor je crumble! Persoonlijk ben ik een beetje lui met 't bereiden van mijn maaltijden, op 't avondeten na dan, dus ik zou het geduld niet hebben om 's ochtends zo'n hele crumble in elkaar te draaien, haha!
Nikki - Dinsdag 19 juli 2016 14:00
Leuk om te zien en die crumble zou ik ook wel een keer willen maken. Misschien dat ik dat deze vakantie nog wel doe. bedankt voor de inspiratie. En wat een leuk huis heb je zover ik het kon zien.
roby - Dinsdag 19 juli 2016 14:40
ben je veganistisch Laura? ik mis namelijk zuivel in je eetpatroon.
ano - Dinsdag 19 juli 2016 14:57
@roby: in andere filmpjes en blogs van laura heeft ze eens verteld dat ze niet zo veel houd van zuivel producten.
Laura - Proud2bme - Dinsdag 19 juli 2016 15:00
@Roby en Ano:

Ik ben niet veganistisch en eet gewoon vlees en ook zuivelproducten. Ik ben niet zo'n liefhebber van melk en kaas, maar eet wel regelmatig yoghurt, e.d. :) Elke dag is anders en de ene keer eet ik meer groente, de andere keer eet/drink ik meer zuivel, weer een andere dag snoep ik meer...
Honeychild - Dinsdag 19 juli 2016 15:01
@Roby, ze eet toch vlees?! Hoe kun je dan veganistisch zijn?! En niet iedereen houdt van zuivel of eet precies volgens de richtlijnen van het voedingscentrum, dus als Laura een dag of meerdere dagen geen zuivel eet of drinkt, dan hoeft dat echt geen probleem te zijn!
Tamara - Dinsdag 19 juli 2016 18:43
Had wel willen zien hoeveel lol jullie hadden bij t filmen, kunnen jullie niet een keer een soort van blooperfilmpje erop knallen? Lijkt me leuk zal vast veel herkennen haha
Lisa - Dinsdag 19 juli 2016 19:55
Bedankt voor de video, ik vind altijd dat dit heel erg helpt om een beetje een beeld te krijgen van een gezond eetpatroon.
Welk muziekje heb je gebruikt op de achtergrond? Vind het heel fijn klinken.
*** - Dinsdag 19 juli 2016 19:58
Die crumble ziet er zoooo lekker uit. Toevallig net bosbessen met een kortingssticker er op gescoord bij de AH én morgenochtend wel wat tijd. Hmmm, ik denk dat ik al weet wat ik morgenochtend als ontbijt ga nemen. Bedankt voor de inspiratie!
romy - Dinsdag 19 juli 2016 21:22
thanks laura, erg leuk! we want more!!!
Thesunwillrise - Woensdag 20 juli 2016 14:05
Leukleuk! En lekker :)
Anna - Vrijdag 22 juli 2016 16:15
Hmmm, die crumble lijkt me heerlijk! En is vegan (dacht ik?), dus ga ik zeker eens proberen te maken. :)