Een dagje mee eten met Daphne 6

 

Het voelde als een eeuwigheid geleden dat ik jullie weer eens een dagje mee had genomen. Met een nieuw huis, een nieuw koffiezetapparaat en nieuwe roze chocolade, was het daar weer de hoogste tijd voor! Ik neem jullie graag weer mee tijdens een doodgewone werkdag, waarin ik restjes at en nog meer lekkere restjes aangevuld kreeg! Hopelijk vind je het leuk om weer eens mee te kijken en kun je er wellicht een beetje inspiratie uithalen.

Elke dinsdag staat er op ons YouTube-Kanaal een nieuwe video voor je klaar. Mis je iets? Heb je tips? Laat gerust een reactie achter!

 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Naomi - Dinsdag 14 mei 2019 14:21
Jouw video's van mee-eten maken dat ik weer wil proberen op gevoel te eten. Ik zie met eigen ogen dat jij dat doet, durft en er geen gekke dingen gebeuren. Dankjewel, dit geeft weer een beetje power om te vechten!!
Chaoskoppie - Dinsdag 14 mei 2019 14:28
Lieve Daphne, wat fijn om jouw video te zien. Ik probeer goed te eten en gebruik daarbij jullie eetlijst. Ik merk dat ik alles achteraf omzet in calorieën en dan kom ik erachter dat zo'n dag als hier dan zo meer dan XXXXX calorieën kan zijn. Ik vraag me dan af of dat erg is. Ik wil het zo graag proberen en deze video geeft echt hoop om het gewoon te kunnen doen, maar ik ben bang..
Moonlight - Dinsdag 14 mei 2019 16:18
Daphne wat ben je toch een leuk mens! Ik kijk jouw video’s echt heel graag, omdat je erg veel positiviteit uitstraalt en er hangt gewoon een leuk sfeer bij jou haha😊 ook heel goed en motiverend om te zien hoe los je omgaat met het eten. Je bent zeker in mijn ogen een goed voorbeeld voor mij en ik denk ook voor velen hier.
Blijf zo doorgaan!
Kusjes!
Anoniem - Dinsdag 14 mei 2019 16:35
Daphne, wat leuk om weer een video van jou te zien! Je lijkt heel anders in deze video dan in de vorige video's: veel authentieker, veel minder bezig met hoe je overkomt, veel rustiger... En afentoe lekker droog;-) Heel leuk om te zien!

Wat ik me afvraag over die bakkersproducten:je eet in principe glutenvrij, maar dat is dit allemaal niet. Krijg je daar geen last van? Hoe lang doe je hiermee? Deel je met iemand? Het is best een flink pakket gluten voor iemand die glutenvrij eet namelijk;-) Hoe gebruik jij zo'n pakket?
Daphne - Proud2Bme - Dinsdag 14 mei 2019 16:52
Hi Anoniem,

Dank voor je reactie en bedankt voor het compliment!

Snap je vraag heel goed, het is ook best een pakket en veel kunnen invriezen is dan ook wel het handigst. Ik woon samen met iemand die ook erg blij wordt van al dat brood, dus dat komt gelukkig wel goed! Met wat versere producten doen we dus minder lang, maar alles wat ingevroren kan worden gaat langer mee.

Liefs.
Loesje - Dinsdag 14 mei 2019 16:54
Hey lieve Daphne.
Ik had een vraagje, ben jij helemaal hersteld van je eetstoornis? Heb je er soms nog wel last van?
Ik vind het namelijk een erg inspirerende video met veel fearfood voor mij, maar als ik jou dan zo lekker zie peuzelen dan wil ik dat ook maar al te graag weer leren!
Ik ben nu bezig met het opbouwen van mijn basislijst en heb aan het eind van de dag al een bijzonder aanwezige pijnlijke opgeblazen buik; maar dat trekt uiteindelijk wel weer bij als ik gewend ben aan normaal eten en mijn fearfoods?
Je bent een inspiratie!
Dankjewel voor het delen! Liefs!
Nicolet - Dinsdag 14 mei 2019 17:58
Ik raak altijd enorm gemotiveerd door deze video's! Ik heb vandaag wat rommelig gegeten voor mijn gevoel maar ga dat vanavond of morgen niet compenseren, integendeel, ik ga vanavond lekker eten wat ik op de planning had staan! En neem ook een lekker toetje. Lekker puh eetstoornis, ik kan dit!😁
Lost girl - Dinsdag 14 mei 2019 18:43
Zo grappig hoe vaak je je haar een soort van plat drukt met je hand hahaha. Je grijpt dan even naar je haar maar niet om het anders te doen maar om even aan je hoofd te voelen ofzo😋
Anouk - Dinsdag 14 mei 2019 20:15
Ooh Daphne ik vind je een geweldig leuk mens haha, die positiefs sfeer die je uitstraalt is echt aanstekelijk. Love it, dankjewel! Je bent echt een voorbeeld voor me!
eenzaam-bloempje - Dinsdag 14 mei 2019 20:58
Hoi Daphne, wat een inspirerende video.
Ik wou dat ik kon eten zonder negatieve gedachten. En zonder te compenseren.
Want jij bent zo positief en leuk mens.


Anoniempje - Dinsdag 14 mei 2019 21:17
Wat een leuke video
echt heel inspirerend en geruststellend om te zien dat je op 1 dag meerdere lekkere dingen mag eten.
Bedankt om dit te tonen, helpt mij ontzettend.
Ik - Dinsdag 14 mei 2019 21:18
Ik heb ook de to good to go app. Maar bij mij zijn de bakkers altijd uitverkocht!! Wanneer bestel jij je 🍞??? ( Ik hou van brood :))
Ik - Dinsdag 14 mei 2019 21:18
Ik heb ook de to good to go app. Maar bij mij zijn de bakkers altijd uitverkocht!! Wanneer bestel jij je 🍞??? ( Ik hou van brood :))
Moonlight - Woensdag 15 mei 2019 09:06
Meestal moet je echt op tijd zijn met het kopen van je bestellingen. En met op tijd bedoel ik dan ook echt vanaf 00:00. Want rond die tijd wordt er alles weer aangevuld :)
Anoniem - Woensdag 15 mei 2019 10:27
Nee hoor, tegenwoordig is het niet meer om 00.00 uur! Een kwartier na de sluitingstijd van de vorige bon komen meestal de nieuwe bonnen weer online :-)
Butterfly - Woensdag 15 mei 2019 11:43
Lieve Daphne, bedankt weer voor deze fijne video. Het helpt ontzettend om te zien hoe vrij je hier allemaal mee omgaat en hoe normaal het is om zo op een dag te eten. Thanks! Ik kijk uit naar je volgende video. Mooi mens ❤