Een dagje mee eten met Daphne 17

 

Na een pittig nieuw uitprobeersel na het opstaan, volgt er eigenlijk een hele rustige werkdag. Eten, werken, de katten aaien, verder werken en nog wat eten. Je kent het wel, de typische thuiswerkdagen. Hopelijk kan het je inspireren, motiveren of gewoon wat fijne afleiding zijn. Ga er weer voor vandaag en onthoud: ook al zit je de hele dag achter je computer, geniet van pannenkoeken en pizza als je daar zin in hebt!

Elke dinsdag staat er een nieuwe video voor je klaar op ons YouTube-kanaal! We proeven regelmatig nieuwe producten of bespreken een serieuzer onderwerp. Heb je suggesties? Laat het weten in de reacties!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Arwen - Dinsdag 6 juli 2021 16:30
Lieve daphne ik vond het leuk om je video te zien je bent een positieve vrouw leuk om je te zien relaxen ik had een vraag zouden jullie een keer een video kunnen doen voor mensen die een bipolaire stoornis hebben of een blog daarover schrijven en dan over hoe je goed dan met je stemmingsschomelingen kan omgaan en met je manie kan omgaan iedereen heeft natuurlijk stemmingsschomelingen maar een bipolaire stoornis is natuurlijk 1 van de stoornissen waarbij het extreem is of hebben jullie daar al dingen over geschreven hoe he daar goed mee kan leren omgaan groetjes
Daphne - Proud2Bme - Woensdag 7 juli 2021 08:19
Hi Arwen,

Dankjewel voor je fijne reactie! En een goede vraag, daar hebben we zeker al wat over geschreven. Hieronder zal ik vast wat blogs linken:

https://www.proud2bme.nl/Proud2Live/Mijn_stemming_slaat_om_
https://www.proud2bme.nl/Proud2Live/Hoe_ga_jij_om_met_borderline?
https://www.proud2bme.nl/tag/bipolair

Hopelijk heb je hier al iets aan. Take care!
Liefs!
britneyangel - Dinsdag 6 juli 2021 18:37
ziet er allemaal wel lekker uit wat je eet!
L - Dinsdag 6 juli 2021 18:58
Hee Daphne, Leuke vlog weer! Wat eet je toch altijd lekkere dingen. Lijkt me echt fijn aan wonen in de stad. Ik was laatst in Den Haag en ben toen op basis van jouw enthousiasme naar het restaurant Pastanini geweest en het was echt geweldig, dus bedankt! Echt heerlijk eten, en vooral de toetjes! De tiramisu, maar ook de pana cotta was erg lekker, aanrader!
Daphne - Proud2Bme - Woensdag 7 juli 2021 08:12
Hi L,

Dankjewel voor je fijne reactie en ontzettend leuk om te horen dat je zo genoten hebt bij Pastanini. Ben het helemaal met je eens, de beste tiramisu van Den Haag als je het mij vraagt!

Liefs!
britneyangel - Dinsdag 6 juli 2021 21:12
daphne houd er vooral van om lekker bij haar katten te zijn , en van haar eten een feestje te maken!
Daphne - Proud2Bme - Woensdag 7 juli 2021 08:20
Hi Britney,

Dat vind ik inderdaad heerlijk. Geniet van je dagje vandaag :)

Liefs!
Flo - Dinsdag 6 juli 2021 23:27
Lekker ziet het eruit als je filmt dat je je koffie maakt! De katjes zijn super cute, wat een liefde van en voor ze hè!
Wat eet je als middag tussendoortje?
💓💓
Daphne - Proud2Bme - Woensdag 7 juli 2021 08:23
Hi Flo,

Dank voor je fijne reactie, die katjes zijn inderdaad echt genieten elke dag. Als tussendoortje eet ik een 'Rocky Rice Bar' met melk chocolade.

Fijne dag vandaag!
Liefs!
Arwen - Woensdag 7 juli 2021 08:26
Lieve daphne bedankt voor de links en aan jou hetzelfde taken care
Lost girl - Woensdag 7 juli 2021 08:32
Betrapte mezelf op een gedachte en gevoel dat ik op jou projecteerde toen je zei dat je pizza niet helemaal was waar je voor ging, maar dat het in ieder geval pizza was. Ik werd sip vóór jou. Klinkt beetje raar misschien, maar omdat ik mezelf dan zielig zou vinden als het eten niet precies voldoet aan waar ik zin had vond ik jou ook zielig. Terwijl dit helemaal niet hoeft te zijn wat jóuw gedachte en gevoel erbij is. Bijzonder hoe dat werkt. Ikzelf zou na die pizza net zo lang andere dingen door blijven eten totdat ik wel dat perfecte gevoel krijg, wat uiteindelijk resulteert in buikpijn en misselijkheid. Tot zover het perfecte gevoel dus haha. Je kan dus ook gewoon eten zonder dat het je verdrietig hoeft te maken als het niet uitpakt zoals je had gehoopt. Wist ik verstandelijk wel, maar het werd door jouw opmerking opeens heel duidelijk hoe het in mijn eigen hoofd werkt.
Jelle - Donderdag 8 juli 2021 03:01
Inspirerend wat je eet en hoe relaxed je daarmee omgaat. Ik hoop dat ook ooit te kunnen.
Gigi - Vrijdag 9 juli 2021 17:56
Stomme vraag, waar ik waarschijnlijk voor verbannen word.

Er komen continu allerlei merken voorbij. Hoe veel verdienen jullie daaraan?
Lost girl - Zaterdag 10 juli 2021 17:04
Lijkt me geen vraag waarvoor je verbannen hoeft te worden hoor haha. Ze hoeven er toch niet iets aan te verdienen? Ze laten zien wat ze eten en op die verpakking zit toevallig naampje. Of ben ik nou heel naïef? Het was mij namelijk nog nooit opgevallen, behalve bij de "nieuwe producten proeven filmpjes". Maar daar is het hele ding natuurlijk dat het nieuw is van een bepaald merk. Hmm, nu ben ik ook benieuwd hihi.