Een dagje mee eten met Daphne 13

 

Inmiddels ben ik wat meer gewend aan de nieuwe strengere maatregelen tegen het coronavirus en is Joe Biden de nieuwe president van Amerika, maar tijdens het opnemen van deze video was dat allemaal nog vers en onbeslist. Ik neem jullie mee tijdens mijn vrije dag. Een rustige dag met uitgebreide eetmomenten. Een dag met een heerlijke najaarszon, amandelcroissants, bonbons en yoga. Als klap op de vuurpijl waren we ook nog eens op tv! 

Elke dinsdag staat er op ons YouTube-kanaal een nieuwe video voor je klaar! Je kunt daar onder andere proefvideo's vinden, maar ook serieuze ProudPraat-video's of meer van dit soort dagje's mee. Mis je iets of heb je een suggestie voor een video? Laat het even weten in de reacties. 

Hier kun je het artikel van RTL Nieuws teruglezen waarin Proud2Bme genoemd wordt. Natuurlijk kun je daar ook de uitzending van Editie NL bekijken, waar Irene in te zien is. 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Hi - Dinsdag 10 november 2020 15:20
Wow Daphne, jij bent veranderd ik herinner me je eerste mee eet dagje nog. Je staat anders in het leven nu met een nieuwe huis. en katten, Wees trots op jezelf. xxx
Daphne - Proud2Bme - Donderdag 12 november 2020 14:45
Dankjewel voor je reactie. Haha ja, daar is best wat tijd overheen gegaan inmiddels. Lief dat je dat zegt! Hele fijne dag vandaag!

Liefs.

Eva - Dinsdag 10 november 2020 17:47
Zo een lief persoon jij! Je maakt van kleine momentjes genietmomentjes!
Daphne - Proud2Bme - Donderdag 12 november 2020 14:56
Hi Eva,

Dankjewel voor je lieve reactie. Hoop dat jij ook veel genietmomentjes hebt gedurende je dag.

Liefs!
Flo - Dinsdag 10 november 2020 21:54
Super gaaf gemonteerd!
Ik sta wel te kijken wat jij in een dag allemaal naar binnen werkt. Kan het nauwelijks geloven🙈 die bonbons allemaal!☺️
Vind het leuk dat je lekker wijntjes drinkt.
Oja nog een vraagje: die koffer: staat die er voor de katten?😍
Sanne - Dinsdag 10 november 2020 22:34
Ik hoop dat jij jezelf ook ooit weer kunt toestaan om zo te genieten van lekkere dingen! Ik denk namelijk dat achter jouw reactie een verlangen zit om ook weer zorgeloos te kunnen eten.

xx
Flo - Woensdag 11 november 2020 09:29
En toch doe ik dat! Maar niet in deze mate.. een stuk of 7 bonbons op 1 dag? Of het moet wel een héél grote uitzondering zijn. Bij mij dan he!
R - Woensdag 11 november 2020 18:06
Ik zou dat ook niet zo snel doen. Maar waarom zou het eigenlijk niet kunnen?
Seel - Woensdag 11 november 2020 20:51
Ander lichaam, andere behoeftes :)
Saskia - Woensdag 11 november 2020 21:55
Goed gezegd! @Seel
Daphne - Proud2Bme - Donderdag 12 november 2020 15:00
Hi Flo,

Dank voor je reactie en compliment. En wat betreft de bonbons, ze waren heerlijk en op sommige dagen zijn dit er voor mij precies genoeg! :)

De koffer staat er inderdaad voor de katten, als een soort mand waar ze in kunnen liggen.

Hele fijne dag vandaag!
Liefs.
Janne - Donderdag 12 november 2020 18:54
Waarom gebruik je deze bewoording? Vind het behoorlijk eetgestoord en negatief om zo over het eten van iemand anders te praten.
Flo - Vrijdag 13 november 2020 10:34
Ah, zei ik iets raars? Dit is precies wat het in mij opriep! En ik denk dat hierover best gepraat mag worden, ook al vind jij het eetgestoord. Waarom niet?
Irene - Zondag 15 november 2020 15:17
Hee Daphne, dank je voor al je toffe filmpjes! Maar ff een zéér belangrijke vraag: waar haal je die overheerlijke croissant en hoe noem je zo eentje? I WANT THAT TO! 🤗