Een dagje mee eten met Daphne 12

 

Dinsdag, videodag! In deze video kun je weer eens een dagje met mij meekijken. Op deze doordeweekse dag werd er gewerkt en moest ik langs de dierenarts. En voordat ik aan de kruidnoten van dit jaar begin, werkte ik ook nog even de laatste paaseieren weg. Veel kijkplezier! 

Wil jij meer zien? Meer dagjes mee-eten? Of zie je liever ProudPraat-video's of proefvideo's? Elke dinsdag komt er nieuwe video online op ons YouTube-kanaal

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Aine - Dinsdag 1 september 2020 19:49
Leuke video weer!!! Jeetje wat zijn je katten gegroeid zeg maar wat hebben ze dan? Denk gecastreerd. Ik heb ook nog steeds paaseitjes. Ik hou zo van speciaal snoelgoed.
Daphne - Proud2Bme - Donderdag 3 september 2020 10:03
Hi Aine,

Dankjewel voor je leuke reactie!

Ze hebben wondjes op hun hoofd die erg jeuken. Waarschijnlijk vanwege een voedselallergie of omgevingsallergie. Dat zijn we nog druk aan het onderzoeken.

Geniet van je paaseieren nog en gelukkig kunnen we meteen door met het nieuwe speciale snoepgoed!

Liefs.
Didi - Dinsdag 1 september 2020 22:30
Oo Daphne je katten zijn zo lief!! Ik werd stiekem een beetje emotioneel.. Hoe je kat op je schouder ging staan en als een babytje tegen je aan ging liggen, dat deed onze kat ook altijd. Hij is een maand geleden overledenšŸ˜ž. Ik mis hem zo erg.
Maar tegelijkertijd ook zo leuk om te zien dat er meer soulmates zijn die zo aanhalig zijn en dat ook doenšŸ’•

En heel leuk broekpak heb je aan!
Ik heb er nooit over nagedacht om met zowel een croissantje als yoghurt te ontbijten, dat zou dan voelen als te veel.. terwijl ik van croissant nooit zo heel vol zit maar het wel lekker vindt om te eten. Dus die combi ga ik ook eens proberen!
Daphne - Proud2Bme - Donderdag 3 september 2020 10:06
Hey lieve Didi,

Jeetje wat verdrietig, ik snap dat deze video je dan extra raakt. Dat is heel kort geleden en ik snap dat je hem ontzettend mist, heel veel sterkte de komende tijd. Ik geloof inderdaad ook dat er meer soulmates zijn, ook als het om huisdieren gaat. Maar neem vooral je tijd om dit te verwerken en ik hoop dat er in de toekomst nog veel lieve dierenvrienden op je pad komen.

Stoer en vooral heel lekker dat je die ontbijt combi wilt gaat proberen! Geniet ervan!

Liefs!
Didi - Donderdag 3 september 2020 20:54
Dankjewel voor je lieve reactiešŸ˜˜
britneyangel - Dinsdag 1 september 2020 23:08
ik vind het ook een mooi pak wat je aan hebt! wat was er met je katten? het ziet er wel zieilig uit met zo een kap vind ik!
Daphne - Proud2Bme - Donderdag 3 september 2020 10:07
Hey Britney,

Dankjewel voor je reactie en je compliment! Zielig he, zo'n kapje, dat vind ik zelf ook. Ze hebben wondjes op hun hoofd die ze zelf steeds open krabben, waarschijnlijk vanwege een voedselallergie of omgevingsallergie. Hopelijk kunnen we het snel oplossen.

Hele fijne dag vandaag!
Liefs.
Rosa - Woensdag 2 september 2020 08:03
Wat is het recept van je avondeten? Ziet er zo heerlijk uit šŸ˜
Daphne - Proud2Bme - Donderdag 3 september 2020 10:12
Hi Rosa,

Dank voor je reactie. Dat gerecht is ook heerlijk en vooral heel erg simpel.
Je kookt de pasta zoals vermeld op de verpakking. En de saus bestaat uit (nep)kip-stukjes, champignons, spinazie en kant-en-klare funghi pasta saus.

Kipjes bakken en champignons bakken. De spinazie laten slinken bij de champignons. En daarna kun je alles bij elkaar gooien en door elkaar roeren! Eet smakelijk!

Liefs.
Aimee - Woensdag 2 september 2020 13:23
Je katten zijn super lief en heerlijk crossaintje met aardbeien. Waar is die zwarte tafel in de woonkamer eigenlijk van?
Daphne - Proud2Bme - Donderdag 3 september 2020 10:14
Hey Aimee,

Dankjewel voor je lieve reactie. Bedoel je onze eettafel of onze salontafel? Onze eettafel komt in ieder geval van Giga Meubel en onze salontafel van Homestock.

Liefs!
Roos - Donderdag 3 september 2020 09:11
Ik wil even zeggen dat ik de kwaliteit van editen etc. zo goed en leuk gedaan vind!
Daarnaast ben je gewoon een heel leuk en vrolijk persoon. Bedankt voor deze video Daphne! :)
Daphne - Proud2Bme - Donderdag 3 september 2020 10:15
Hi Roos,

Dankjewel voor je lieve reactie en het mooie compliment. Doet me goed om te lezen en fijn dat je iets hebt aan deze video's.

Mooie dag vandaag!
Liefs.