Een dagje mee eten met Danique 2

 

In deze video neem ik jullie weer een dagje mee. Ik laat zien wat ik zoal doe en vooral ook eet op een dag. Mijn eetpatroon ziet er eigenlijk altijd wel anders uit. Het hangt heel erg af van waar ik ben en wat ik aan het doen ben. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om weer een video van mij te zien. Wie weet haal je er wat inspiratie of motivatie uit of is het gewoon een prettige afleiding om naar te kijken. Laat gerust je reactie achter. Ik lees deze namelijk graag! 

Wil je meer video's van ons zien? Check dan even ons YouTube kanaal, abonneer je en houd iedere dinsdag de website in de gaten, want we plaatsen iedere dinsdag een nieuwe video.

 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Kimberley Janssen - Dinsdag 4 juli 2017 13:03
Top weer
Sun - Dinsdag 4 juli 2017 13:09
Ah echt fijn om te zien! Lekker normaal eetpatroon. En gewoon waar je trek in hebt! :D zou zo blij zijn als ik dat ook uiteindelijke kan.
Liza - Dinsdag 4 juli 2017 13:17
Leuke video! Je bent echt een leuk mens en hoe je eet is heel geruststellend. Zo wil ik ook dat het wordt voor mij.
Jildou - Dinsdag 4 juli 2017 13:50
Leuk Danique, dank je!
Stellar - Dinsdag 4 juli 2017 14:38
heerlijk, zo lekker! en die ontbijt koek is inderdaad lekker
ze hebben ook een met noten, die is ook zo lekker
Diede - Dinsdag 4 juli 2017 14:56
Lieve Danique,
Wat ben je een leuke spontane meid! Je geeft anderen echt inspiratie. Bedankt.
aloe - Dinsdag 4 juli 2017 16:47
leuk leuk leuk, dankjewel danique, mooie toelichtingen:) Heerlijk uit zo'n bak eten van danone, daar houd ik ook van. dank voor je moeite en leuk om te zien
Odette - Dinsdag 4 juli 2017 17:13
Leuk om te zien, lekker relaxed!
Jelle - Dinsdag 4 juli 2017 18:03
Motiverend om hier de dag mee af te sluiten, Danique
M. - Dinsdag 4 juli 2017 18:11
Wat leuk, weer een video van jou! En heel fijn om te zien dat het echt mogelijk is om vrij met eten om te gaan, ook als je een eetstoornisverleden hebt. Dat met die bak yoghurt lijkt me zo fijn om dat te kunnen, of die ontbijtkoek met boter. Voor mij nu nog eetbuitriggers, wie weet ooit ook 'gewoon eten'. Ik kijk al uit naar de volgende video!!:D
vanAnaarB - Dinsdag 4 juli 2017 18:48
Leuke video! Leuk ook dat je bijvoorbeeld bij het eten van de yoghurt een toelichting gaf over het eten uit de pot.
Ik kijk uit naar je volgende video!
Anoniem - Dinsdag 4 juli 2017 19:42
Leuk filmpje, ik vind het wel lastig dat het in mijn ogen toch minder is dan proud to be me basis lijsten.. (die probeer ik aan te houden) en dat het veel toch wel erg gezond is.. mijn portie yoghurt en cruesli is bijvoorbeeld groter en chocolade of chips en zo staan ook niet vaak in de filmpjes.. dat vind ik wel jammer.. ( en ik vergelijk me er wel mee , aangezien ik geen ondergewicht meer heb en probeer normaal te leven)
ik - Dinsdag 4 juli 2017 20:16
Lieve Danie, niet echt een vernieuwende aanvulling dit, maar dat hoeft ook niet altijd hè? Dat het vaak wordt gezegd, daaruit blijkt maar hoeveel mensen jou input waarderen..! Ik vind je een supertoffe meid, inderdaad heel relaxed en normaal filmpje! Lijkt wel op mijn eetpatroon, lekker ontspannen, niet van de ubergezonde...dat is het echt niet hoor anoniem...ook niet ongezond, maar volgens mij precies heel erg normaal...;) en ik denk zomaar dat Danique ook echt wel regelmatig een zak chips opentrekt of van een reep chocola geniet, maar dat weet ik natuurlijk niet zeker..;) die relaxte, gezonde indruk maak je op mij iig wel! Je bent een leuke aanvulling meid! Bedankt voor de video!!
ik - Dinsdag 4 juli 2017 20:17
Pfft...Danie moet natuurlijk Danique zijn...lekker hoor, die 'zelfdenkende' telefoons..:p
ik - Dinsdag 4 juli 2017 20:19
Euhhh....met niet echt een vernieuwende aanvulling bedoel ik natuurlijk mijn reactie, niet jouw bijdrage.. voor er verkeerde interpretaties komen...;) nu stop ik met spammen...!
Paprikaatje - Dinsdag 4 juli 2017 20:19
tip voor Proudteam:

ondertiteling toevoegen aan video's? Dan is deze waardevolle video's ook toegankelijk voor doven en slechthorenden. Evt ook diegenen die NL als tweede taal beheersen hebben veel baat bij ondertiteling. Maar ook voor wanneer geluidsboxen/ oordopjes etc tijdelijk niet goed werken etc..
Paprikaatje - Dinsdag 4 juli 2017 20:20
En dan niet automatisch gegenereerd. die zijn echt bagger! #nomorecraptions
Anoniem - Dinsdag 4 juli 2017 21:38
Leuk Danique! Ik merk dat je spontaniteit, energie en vrijheid met eten aanstekelijk werken. Je kunt ook heel open zijn over je eetstoornisverleden in blogs. Ik vind het heel knap hoe je dat overbrengt, zo ook in deze video's. Dat is een soort kwetsbaarheid die ik heel erg waardeer. Sinds Scarlet is gestart met #krachtvoer zie ik dat bij haar ook, en zulk soort dingen vind ik echt een hele verbetering van Proud in het algemeen. Voor mij zijn dat soort dingen heel motiverend en helpend. Jullie tillen Proud wat mij betreft naar een hoger niveau met dit deze manier van bloggen! Wil ik gewoon graag ff kwijt :)
Black Tiger - Dinsdag 4 juli 2017 21:51
Heel leuk om te zien! Thnx
Ana - Dinsdag 4 juli 2017 22:30
Dat ziet er niet slecht uit. Ik moet nauwer op mijn voedingswaarden letten anders kom ik direct aan, jammer genoeg. Ik weeg vaak mijn voedsel wel. Maar, je eet wel oke. Succes.
peanuts2 - Dinsdag 4 juli 2017 22:50
Leuke spontane meid ben je. Bedankt dat je dit met ons wilde delen.
Snoezel - Woensdag 5 juli 2017 01:11
Leuk leuk en gewoon heel puur en echt!
Max - Woensdag 5 juli 2017 04:43
Leuk en motiverend! Dankjewel Danique :)
Bloem - Woensdag 5 juli 2017 21:28
Bedankt Danique, voor de fijne video!
Wat me opviel, misschien vanuit de eetstoornis wel, is dat je 30+ kaas gebruikt, in plaats van de "normale" 50+. Is daar een reden voor?
Ik vraag het niet om aan te vallen, of om twijfels te plaatsen bij jouw herstel, maar echt omdat ik graag wil weten hoe gezonde/herstelde mensen keuzes maken.
Thuis eten we en hebben we altijd de volvette kaas gegeten en die vind ik zelf ook veel lekkerder, dus kies ik daar ook liever voor, terwijl de eetstoornis veel liever de 30+ neemt. Ik heb altijd het idee dat men de 30+ kiest omdat ze dat gezonder vinden, minder vet en minder kcal, maar waarom zou je daar nog meer voor kiezen? Of is het gewoon toeval?

Sorry hoor, voor deze vraag, ik weet ook niet goed hoe ik het goed moet verwoorden zonder dat het verkeerd overkomt. Maar vooral op een site als deze denk ik dat het gevraagd moet kunnen worden(?). Maar nogmaals; het is niet vervelend bedoeld :)

Groetjes Bloem
Danique - Proud2bme - Woensdag 5 juli 2017 21:37
Hee Bloem,

Geen sorry voor je vraag! Ik snap waar deze vandaan komt. Eerlijk gezegd heb ik geen enkele seconde stilgestaan bij het feit dat ik 30+ kaas at totdat ik er door iemand anders op werd gewezen. Als ik in de supermarkt sta, dan let ik namelijk alleen op dat het jonge kaas is of jong belegen kaas. Dat vind ik het lekkerste, maar verder heb ik totaal niet nagedacht over of het 30+ kaas is of niet. Het is daarom echt gewoon toeval geweest!

Ik hoop dat ik je vraag zo een beetje heb beantwoord.

liefs, Danique
anoniem - Donderdag 6 juli 2017 23:44
Na het kijken van de video wilde ik toch graag even kwijt dat ik het erg jammer vind dat het spontane van de filmpjes (en dat was waarom ik er zo graag naar keek) er een beetje vanaf lijkt gegaan na alle opmerking die er laatste tijd blijkbaar gemaakt worden. Het lijkt alsof jullie jezelf steeds moeten verdedigen in de keuzes die je maakt bij het eten. Kan me voorstellen dat het daardoor lastiger en minder leuk word voor jullie om jullie eetpatroon met ons te delen. Zo jammer!!
Jelle - Vrijdag 7 juli 2017 13:45
Kreun.... wat een gezeur over die 30+kaas. Waarom zou je altijd maar volle producten moeten eten?!
Esther - Vrijdag 7 juli 2017 14:49
Er is toch maar één vraag over? En er wordt toch niet gezegd dat je (of in dit geval Danique) de volvette variant móet eten?
Lijkt mij een onschuldige vraag vanuit onzekerheid, geen gezeur.
(En ik bedoel dit ook niet boos tegenover jouw hoor! Ik snap dat er altijd veel (negatieve) opmerkingen komen en dat dat heel irritant is, maar niet elke vraag/opmerking hoeft zo te zijn ;))
Erin - Zondag 3 september 2017 20:30
Ik vind boter met kaas ook echt niet lekker. Ik begrijp je volkomen hier.