Een dagje mee-eten met Phoi Cai 3

 

Leuk dat je weer een kijkje neemt in mijn nieuwe vlog! Vandaag laat ik je zien hoe een gemiddeld dagje bij ons thuis eruitziet. Hoewel zo'n dag er bij ons nooit hetzelfde uitziet. Dat hoort nu eenmaal bij het leven, vooral wanneer je twee jonge kinderen hebt. Ik hoop dat je het weer leuk vindt. Veel kijkplezier!

 

Meer video's van ons zien? Neem dan eens een kijk op het YouTube-kanaal van Proud2Bme. Hier vind je onder andere nog meer dagjes mee van de redactie, maar ook video's met informatie over eetstoornissen en omliggende problematiek, Q&A's en video's waar we nieuwe producten proeven.

Liefs,
Phoi Cai


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

exy - Dinsdag 4 augustus 2020 15:49
vind jouw dagjes echt super super leuk, dankjewel!
Odette - Dinsdag 4 augustus 2020 16:17
Weer leuk om te zien!
Laura - Dinsdag 4 augustus 2020 17:39
zo leuk om eens een mama-dag te zien ipv altijd jonge generatie
Tiger Lily - Woensdag 5 augustus 2020 14:08
Kan me hier goed in vinden :)
britneyangel - Dinsdag 4 augustus 2020 22:25
leuke video weer ! leuk dat je antwoord geeft of vragen van kijkers!
Tiger Lily - Woensdag 5 augustus 2020 14:08
Leuke video! Dankjewel!
Sterregoesforit - Woensdag 5 augustus 2020 17:27
Leuk om te zien, dankjewel!
Floor - Woensdag 5 augustus 2020 18:55
Leuk!
Anoniempje - Donderdag 6 augustus 2020 10:02
Wat een leuke vlog
erg fijn dat je mijn vraag over kleding zag.

ps : volgens mij heb jij zo'n flinke kindjes :-D
wauw..
jocha - Vrijdag 7 augustus 2020 14:53
Dankje Phoi Cai, voor het delen van je dagje. Heerlijke liefde voor de meiden, het straalt er van af. Klein vraagje, eten jullie 's ochtends wel vaker op de bank? Al eten ze hier in vakantie- en weekendperiodes evengoed voor TV, ik stel ze omdat ik fel opgedraaid kan geraken van al het gewiebel en rondgeloop tijdens eetmomenten. Hoe ga jij daarmee om?

Liefs j.
jocha - Vrijdag 7 augustus 2020 14:55
lees: 's ochtends voor TV ;-)
Phoi Cai - Proud2bme - Dinsdag 11 augustus 2020 14:30
Hey Jocha!

Normaal gesproken doen we dat helemaal niet. Vooral omdat ze dan zo afgeleid zijn dat het eten meer dan een half uur kan duren. Dat is natuurlijk niet handig als we naar de peuterspeelzaal oid moeten. Maar ik heb wel het geluk dat ze ook redelijk rustig aan tafel kunnen zitten. Mits het niet te lang duurt en we ondertussen met ze praten voor wat afleiding. En ik bof ook wel dat ze nog in een kinderstoel zitten, dus de één kan er niet uit zonder onze hulp maar de ander hebben we geleerd aan tafel te blijven totdat we klaar zijn met het eten :)

Liefs!