Een dagje mee-eten met Lonneke 7

 

Het is weer dinsdag! Vandaag is het aan mij de eer om jullie weer een dagje mee te nemen in mijn leven en eetpatroon. Ik zat niet heel erg lekker in mijn vel, maar gelukkig heeft dit tegenwoordig geen effect meer op mijn eetgedrag. Ben je benieuwd? Bekijk dan snel de video!  

Meer video's van ons zien? Neem dan eens een kijk op het YouTube-kanaal van Proud2Bme. Hier vind je onder andere nog meer dagjes mee van de redactie, maar ook video's met informatie over eetstoornissen en omliggende problematiek, Q&A's en video's waar we nieuwe producten proeven. 

Liefs,

Lonneke

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Arwen - Dinsdag 19 mei 2020 14:27
Hallo Lonneke naar dat je niet lekker in je vel zat ik hoop dat je je weer goed voelt liefs
Lonneke - Team Proud2Bme - Woensdag 20 mei 2020 10:00
Hee Arwen,

Wat lief dat je reageert! Gelukkig gaat het ondertussen wel iets beter. Soms zitten er ook wat mindere dagen tussen, maar ook die gaan weer voorbij. Fijne dag!

Liefs!
Flo - Dinsdag 19 mei 2020 15:05
Heee lonneke! Fijn dat je zo’n dag laat zien. Hebben we toch allemaal wel eens?! Ik tenminste wel. En helpt me enorm om te zien dat het bij een ander niet anders is..
Je biertje momentje zag er chill uit! En ook het moment dat waarop je weer lekker je bed indook aan het einde van de dag met Winnie.
❤️❤️❤️❤️❤️
Lonneke - Team Proud2Bme - Woensdag 20 mei 2020 10:05
Hee Flo,

Ja dat denk ik ook hoor! Het hoort er soms ook een beetje bij. Fijne dagen kunnen misschien ook niet bestaan zonder de mindere dagen? En het biertje was ook heel chill, haha!

Bedankt voor je lieve reactie!
Liefs!
Aine - Dinsdag 19 mei 2020 19:16
Hey meis mooie vlog. Ook al vond ik het rot je zo te zien is wel goed om dat te laten zien omdat rot dagen er bij zitten en ook weer later wat beter kan worden. Altijd fijn om Winnie te zien :) Roos vind het ook altijd zo leuk om de badcel in te rennen. Gek beest haha.
Lonneke - Team Proud2Bme - Woensdag 20 mei 2020 10:05
Hoi hoi Aine,

Dankjewel, lief dat je dat zegt. Hahaha, wat is dat toch met die katten?;)

Liefs voor jou en Roos en Saar :)
Didi - Dinsdag 19 mei 2020 22:15
Jouw kat doet me aan mijn kat denken, zo lief😍 Ik hoop dat je inmiddels weer wat fijnere dage achter de rug hebt Lonneke. Ik vond het een inspirerend video, ik heb de laatste tijd regelmatig dit soort dagen gehad en ik besef steeds meer dat dat normaal is. Het gaat ook weer voorbij.. Goed dat je dat ook laat zien, hoe rot ook!
Ziet er ook lekker uit wat je kookte!
Lonneke - Team Proud2Bme - Woensdag 20 mei 2020 10:02
Hee Didi,

Haa wat leuk! En inmiddels gaat het gelukkig weer een stukje beter! En inderdaad ook wat je zegt, het gaat weer voorbij, en dat is soms al genoeg om er doorheen te komen :)

Liefs en knuffels voor je katje!
ZoeteAppelTaart - Woensdag 20 mei 2020 10:01
Hi Lonneke, leuke video. die nootjes mix ziet er heerlijk uit, het lijkt op de japanse nootjes mix, alleen een ander kleurtje.
Lonneke - Team Proud2Bme - Woensdag 20 mei 2020 10:02
Hoi hoi!

Ja zoiets is het geloof ik ook! Mocht je ze ooit tegenkomen, zeker een aanrader :)

Liefs!