Een dagje mee-eten met Irene 49

 

Ontbijtsmoothie, eten bij de Ikea, een patatje halen onderweg naar een concert en een biertje drinken. Het is een drukke dag waarin alles achter elkaar door gaat en er veel buiten de deur gegeten wordt. Iets wat best een uitdaging kan zijn wanneer je een eetstoornis hebt. Ik hoop dat ik met deze vlog kan laten zien dat het gewoon oké is en dat het weer gezellig is om mee te kijken! 

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de andere redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer.

 ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

britneyangel - Dinsdag 18 april 2023 19:00
net de video gekeken, toen je het over de modem had dacht ik van misschien ligt het bij de buren en me gevoel klopte, misschien de volgende keer even daar gaan vragen als zoiets weer gebeurt voor dat je telefoontjes pleegt, weer wat geleerd voor de volgende keer! super leuke video en gaaf het concert zeg, leuk dat je dat gefilmt hebt.