Een dagje mee-eten met Irene 45

 

"Ik heb weer een bod gedaan op een huis, duimen jullie mee?" schreef ik een paar weken terug in onze instastory. Jullie duimen heeft geholpen, want het bod is geaccepteerd. Wow, zo gaaf en spannend! Maar wat komt er veel op je af! En dat hakt er flink in. Als ik de video terugkijk, zie ik hoe ik schommel in mijn energie-niveau door de dag heen. Maar dat is ook helemaal oké en moet ik ook even doorheen. Er komt een spannende tijd aan, maar deze dag hoef ik me alleen maar druk te maken om mijn ei-muffins. Dit recept is voor herhaling vatbaar!

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de andere redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer. Veel kijkplezier!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Frida - Dinsdag 24 januari 2023 13:48
Hé, gefeliciteerd met je huisje!! Benieuwd naar hoe het nu verder gaat. Spannend idd. Maar echt tof! Jij bent echt van teamhartig he, ik bak echt nooit hartige dingen. Maar echt zo gaaf, hoe jij neemt waar je zin in hebt.

Die Sims lijkt me ook wel fijne afleiding. Kan je daar iets meer over vertellen en hoe je dat kan spelen? Moet je de game kopen of is het online?

Wat had je als avondeten deel 2? Kon het niet goed zien? Of iets besteld gezien het bakje? ;)

liefs en thanks voor de toffe video weer.
D - Dinsdag 24 januari 2023 19:57
Een bouwvideo van je Sims-huis is ook zeeeer welkom haha en als je er zelf niet aan wilt beginnen ; tip om te kijken op yt

En gefeliciteerd met je nieuwe huis!
Maya - Dinsdag 24 januari 2023 20:37
Gefeliciteerd met de acceptatie van je bod! Het is je enorm gegund! Heb je dat stukje muziek met gitaar aan het begin zelf gespeeld of is dat van een andere muzikant?
Ik kon eerlijk gezegd niet goed zien wat het avondeten van je was, maar het zag er lekker uit! Wat was het?

Succes met alles rondom je huis de komende tijd en tot de volgende blog of plog!

Liefs Maya
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 25 januari 2023 09:01
Simsvideo's zijn soms nog leuker om te kijken dan Sims zelf spelen hahaha. Maar ik heb het gekocht via Origin. Daar hebben ze soms ook aanbiedingen. Mijn avondeten deel 2 waren samosa's met kikkewrten en een yoghurtdressing die m'n vriend nog over had van mijn werk de dag ervoor. :) Hihi, nee, ik heb die stukjes niet zelf ingespeeld op de gitaar. ;)

Dankjullie! ♥