Een dagje mee-eten met Irene 44

 

Ha, het bekende YouTube-intro is weer terug. Deze video is opgenomen op een van de laatste dagen van 2022, maar inmiddels is het 2023! Hopelijk heb je een fijne jaarwisseling achter de rug. Op dit moment heb ik een weekje vakantie, maar ik wil je via deze weg nog een heel gezond en gelukkig nieuw jaar wensen. Tot snel weer op het forum of in de chats.

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de andere redactieleden bekijken, maat verschillende Q&A's en meer. Veel kijkplezier!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Malukah - Dinsdag 3 januari 2023 23:19
Oeeh wat waren die dingen uit de oven aan het einde?
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 4 januari 2023 15:17
Gevulde paprika uit de oven ^_^
Emma - Woensdag 4 januari 2023 14:12
Hey! De vlogs van Irene zijn mijn favoriete want zij heeft een leuke persoonlijkheid maar het is jammer dat ik moeilijk begrijp wat ze zegt. Het klinkt als gemompel. Ik bedoel dit niet gemeen, ik woon in België dus het ligt misschien deels daaraan. Kan er ondertiteling toegevoegd worden?
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 4 januari 2023 15:19
Hey Emma! Hehe no worries, ik heb vaker gehoord dat ik een beetje snel en binnensmonds kan praten. Ondertiteling is een erg grote klus, maar ik zal proberen erop te letten. Dat lijkt me al met al wel waardevol ;-) x
Emma - Zaterdag 7 januari 2023 13:21
Dag Irene! Alles wat je hier doet is sowieso al waardevol en betekent veel voor mij en vele anderen. Bedankt daarvoor en ook voor je reactie. Liefs! X