Een dagje mee-eten met Irene 31

 

Elke dinsdagmiddag verschijnt er weer een nieuwe video van ons op ons YouTube-kanaal. Regelmatig is dit een dagje mee-eten! Met deze video's hopen we even wat gezellige afleiding te geven, en motivatie en inspiratie om je weer vrij te leren voelen met eten en in het leven. Soms bespreken we belangrijke onderwerpen en soms houden we het lekker luchtig, zoals vandaag. Herstellen van een eetstoornis, het is het net zozeer waard als dat het eng en moeilijk kan zijn, en het kan echt! 

Het is een zonnige, maar koude dag. Na een mooie strandwandeling en lekker stuk zelfgebakken worteltaart, kruip ik terug in bed onder de dikke dekens. Maar niet te lang, want ik heb afgesproken om bij mijn vader te gaan eten. Gezellig! Een mooie balans van buitenlucht, inspanning, ontspanning, lekker eten en sociaal contact. Veel kijkplezier.

Liefs, Irene


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Patro - Dinsdag 5 april 2022 17:48
leuk weer Irene om je te volgen vandaag! Jaaa, te lui om je dekbed erin te doen! Jullie mee eetdagjes mogen wel langer en uitgebreider worden! Wat spuit je in je haar en waarvoor? Ik zoek ook nog iets lekker voedends.

Wat supergezellig dat je dit soort dingen met je vader doet. Het ziet er ook zo ontspannen uit. Geen moeilijke gesprekken. Heerlijk ook echt een teken van hersteld zijn. Dat het niet over eten/hoeveelheden gaat!

Proost voor alle kijjkers op een es vrij leven!!!

Ga je nog ploggen over je optreden?

Liefs van mij!
Vic - Dinsdag 5 april 2022 19:36
Oh heerlijk jou vader. Sorry maar ik heb echt heel hard gelachen over zijn opmerking over proteïne, want het is gewoon zo nuchter en ja ik weet niet hoe het moet omschrijven. Gewoon hilarisch en lekker zichzelf. Hou altijd van mensen die gewoon zeggen wat ze denken! Ik vond het in ieder geval heel leuk om te zien. Voor de rest ook een super leuke blog!

Liefs vic