Een dagje mee-eten met Irene 29

 

In deze video neem ik je weer eens een dagje mee naar het Proud2Bme-kantoor in Leiden. Het lukt me niet goed om mijn bed uit te komen en dus ga ik ietwat gehaast de deur uit. Hierdoor vergeet ik, op een banaan na, mijn lunch mee te nemen. Gelukkig is tegenwoordig op elke hoek van de straat wel een supermarkt te vinden. Ik laat zien hoe een dag op kantoor eruitziet, wat we zoal doen en deel paaseitjes uit alsof ik de paashaas zelf ben. Maar of dat nou zo in de smaak valt..? 

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Neem gerust een kijkje! We hopen je ook via deze weg te kunnen steunen, inspireren en motiveren, wanneer jij worstelt met een eetstoornis of eetproblemen. Wat voor video zou jij graag eens willen zien?

Laat gerust een reactie achter! ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem - Dinsdag 22 februari 2022 16:16
Dank je voor dit inkijkje in jullie werkdag! Leuk om ook je "eigenaardigheden" (wat is het juiste, niet-oordelende woord hiervoor?) rondom eten te zien, zoals eerst de binnenkant van je broodje opeten. Ik vind het niet raar (ik doe het zelf ook!), maar leuk dat je andere aspecten van voeding laat zien dan alleen de productkeuzes en hoeveelheden.

Die vier koffies voor het middaguur maken me er weer even van bewust dat mensen verschillen in caffeinetolerantie. Ik zou eerst het kantoor doorgestuiterd zijn en daarna een paniekaanval hebben gehad van de hartkloppingen. Klein contrast met jullie, haha.
britneyangel - Dinsdag 22 februari 2022 20:04
wat een leuke video, dagje op kantoor!
Nerd - Dinsdag 22 februari 2022 20:38
Altijd leuk en relativerend om te zien! Ik zet het vaak bewust aan tijdens het eten.
En je bedoelde kala namak zout voor de ei-smaak :)
Patro - Dinsdag 22 februari 2022 21:28
jaaaa, klopt. Ook lekker over de avocado!
Patro - Dinsdag 22 februari 2022 21:27
lekkere melige, rommelvideo. Haha, Jullie genieten wel van het weer samen op kantoor werken of niet. Al moet je er dan wel vroeger uit. Hoe gaat het met je prikkels trouwens, Irene, nu je weer buitenshuis werkt?

Gaaf jullie haar ook. Zit zooo mooi.

Koken met pakjes. Stiekem vind ik die het allerlekkerste, jeugdsentiment ook. Gewoon met saus en BLADEN. Ipv gezondere/verantwoorde khd-arme varianten. Hahha, jaaa, teamteveellasagnebladen! En ook herkenbaar dat je flink gaat rukken aan een zakje, terwijl je WEET dat je gewoon een schaar moet pakken.

doeg doeg! Tot de volgende leuke video! ALtijd een fijn begin van de week die photoblogs en mee-eetvideo's. Mag wel vaker!