Een dagje mee-eten met Irene 21

 

In een photo blog van een tijdje terug noemde ik de uitdrukking al eerder: een 'klassiek mid-covid thuiswerkdagje'. Een blokje om, een Zoommeeting, een hobby oppakken. Veel van m'n dagen lijken de laatste tijd wel op elkaar. Soms heb ik wel zin in wat meer actie en spontaniteit, maar ik vind er ook wel veel rust en plezier in. Vandaag zat ik in ieder geval erg lekker in mijn vel! Hoop dat jij ook een fijn gevoel kijkt bij het kijken van deze video en dat het weer inspireert en motiveert om te herstellen van je eetstoornis en goed voor jezelf te zorgen!

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Wat voor video's kijk jij graag? Of wat zou je graag willen zien? Voor nu in ieder geval veel kijkplezier! Laat gerust een reactie achter. 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar. 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Maluka - Woensdag 17 maart 2021 20:53
Ik word altijd zo lekker rustig van jouw video's hè. Heb deze alweer 2x gekeken intussen ;) Fijne week nog Irene!
Karina - Donderdag 18 maart 2021 10:57
Hi Irene,
Dank je wel voor een dagje meekijken in wat je eet.
Wat leuk dat jullie allemaal zo verschillend zijn in wat jullie eten!

Ik vind het knap dat jullie durven te varieren, ik durf dat niet. en eet al jaren elke week het zelfde (veilige) patroon . (geen hulp oid)
Ook de angst om door te slaan, als je bijv een reepje chocola neemt ben ik bang dat ik de hele reep zal eten (dan is hij maar weg, en kan het niet fout gaan) niet echt een eetbui maar voelt ook niet oke.
of als ik een potje bijv appelstroop zou kopen ben ik bang dat ik de controle zou gaan verliezen en ik het hele potje leeg zou eten, daarom houd ik het maar bij de "veilige"kipfilet.
Ik vind heel waardevol om jullie filmpjes te zien en hoop dat ik het op een dag ook durf te doen.
Liefs Karina